Τι βρήκε η Michonne?(7Χ04)
Τι βρήκε η Michonne?(7Χ04)

Μετά το τέλος του επεισοδίου 7Χ04,πολλοί δεν κατάλαβαν το τι "ανακάλυψε" η Michonne.Τι βρήκε στο δρόμο;

Με την πρώτη ματιά,τα καμένα αντικείμενα μοιάζουν με σωρό από μπάζα.Ίσως ένα μικρό κτίριο είχε καεί και είχε πέσει,αλλά η τοποθεσία του χωροταξικά δεν βγάζει κανένα νόημα.

Αν ξανακοιτάξεις,είναι προφανές αυτό που βλέπει.Μπροστά της υπάρχει σωρός από καμένα στρώματα.Είναι όλα τα κρεβάτια που πήραν οι Saviors από την Alexandria,τα πέταξαν στο δρόμο και τα έκαψαν.

Είναι προφανές ότι οι Saviors δεν τα χρειάζονταν,απλά ήθελαν να δείξουν στον Rick και στο υπόλοιπο γκρουπ ότι είναι υπό τον έλεγχο τους.

Η Danai Gurira,η οποία υποδείεται την Michonne,μίλησε με τον Brandon Davis για τα γεγονότα του επεισοδίου.Κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής τους συνέντευξης,η ηθοποιός μίλησε σχετικά με τα συναισθήματα της Michonne μετά την ανακάλυψη των καμένων στρωμάτων.

 "Υποθέτω ότι είναι σίγουρα το αποκορύφωμα όλων αυτών που έχουμε δει μέσα από το επεισόδιο,είναι πολύ στενοχωρημένη για την κατάσταση του γκρουπ και για τον αντίλογο που είχε με τον Rick.Υπάρχει ένα αδιέξοδο ανάμεσα σε εκείνη και τον Rick από την άποψη του πώς θα χειριστούν στρατηγικά τον εχθρό(Negan-Saviors),στην ουσία είναι ο τρόπος που θα το χειριζόταν αυτή εναντίον του πως θα το χειριζόταν αυτός.Το αποκορύφωμα στο τέλος είναι ότι αυτοί οι δύο δεν συμφωνούνε,η Michonne δεν δέχεται τον τρόπο με τον οποίο ο Rick θέλει να το χειριστεί(να υποδουλωθούν δηλαδή στους Saviors).Οι Saviors θέλουν να τους υποδουλώσουν και να τους σπάσουν ψυχολογικά.Αυτό αντιπροσωπεύουν τα καμένα στρώματα.Δεν τα πήραν επειδή τα είχαν ανάγκη.Τα πήραν για να μας σακατέψουν την ψυχολογία και να μας κάνουν να καταλάβουμε ότι είμαστε σκλάβοι τους.",είπε η Gurira.

Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί πείραξαν όλα αυτά τη Michonne,αλλά η ηθοποιός έχει απάντηση και γι'αυτό.Ξέρει ότι ο χαρακτήρας της δεν μπορεί να ζήσει σε έναν τέτοιο κόσμο.

"Μετά από όλo τον πόνο,τη δυστυχία και την καταστροφή που έχουν ήδη βιώσει στα χέρια αυτών των ανθρώπων,δεν μπορεί να υποταχθεί.Πηγαίνει ενάντια στο ίδιο της το "είναι".Το να υποδουλωθεί θα ήταν το αποκορύφωμα της απογοήτευσης της.Αυτό που πραγματικά καλείται να αντιμετωπίσει είναι η υποδούλωση του γκρουπ στους Saviors,τον χλευασμό που έχουν δεχθεί και θα δεχθούν,νιώθει παγιδευμένη.",πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.