Τίτλοι & mini περίληψη για τα επεισόδια 7x04 και 7x05Οι τίτλοι για τα επεισόδια 7x04 και 7x05


Όπως έγινε και με τα προηγούμενα επεισόδια, έτσι γίνεται και τώρα. Το AMC και η παραγωγή της σειράς ανακοινώνουν ανα δυο-δυο τους τίλους των επεισοδίων. Πέρα από τους τίτλους, ανακοινώθηκε και μια σύντομη περιγραφή της πλοκής των επεισοδίων. Μετά, λοιπόν, από την βίαιη και σκληρή πρεμιέρα, τη γνωριμία με την κοινότητα του Kingdom και το Sanctuary, τη βάση του Negan όπου ο Daryl είναι αιχμάλωτος (που θα το δούμε στο επόμενο επεισόδιο όπως γνωρίζουμε από τα trailer) το τέταρτο επεισόδιο θα δείξει και πάλι τον Rick και την ομάδα του στην Alexandria και το βαρύ κλίμα που επικρατεί. Στο πέμπτο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα γεγονότα και την κατάσταση στο Hilltop και να επικεντρωθούν και πάλι στον Jesus, στον οποίο δεν έχει γίνει το focus που αρμόζει σ'έναν τέτοιο χαρακτήρα. Αναλυτικά :

7x04 : "Service" 

Σύνοψη επεισοδίου: "Οι εναπομείναντες (μία τρομακτική λέξη) χαρακτήρες της ομάδας προσπαθούν να συνέλθουν μαζί στην Alexandria. Ωστόσο, δέχονται μία δυσάρεστη επίσκεψη."

Ο Negan, σαν τον κακό λύκο, θα χτυπήσει την πόρτα της κοινότητας στην Alexandria για να παραλάβει ό,τι του ανήκει. Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα διαρκέσει 85 λεπτά (60 και κάτι χωρίς τις διαφημίσεις.) Στις ... υπηρεσίες του Negan, λοιπόν!


7x05 : "Go Getters"

Σύνοψη επεισοδίου: "Έχοντας επιβαρυνθεί από θλίψη και περικυκλωμένοι από εχθρούς , μέλη της ομάδας προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στο Hilltop πριν να είναι πολύ αργά."

Αλήθεια τώρα, τι φάση? Εξαιρώντας την Maggie, η οποία θα καταλήξει στο Hilltop ούτως ή άλλως καθώς πρέπει να ελέγξει την εγκυμοσύνη της αλλά και να βρει παρηγοριά σε μία νέα αρχή, οι υπόλοιποι τι? Πού πάνε? Γιατί αφήνουν την Alexandria? Αφού ο Negan θα πάει να τους πάρει μόνο τα υπάρχοντά τους. Μεγάλη αγωνία για το συγκεκριμένο επεισόδιο. Επίσης, η επιστροφή του Hilltop είναι γεγονός, μαζί και του Gregory και του Jesus, που παρ'όλο που η συγκεκριμένη κοινότητα έχει παρουσιαστεί μόνο σ'ένα επεισόδιο, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη συνέχεια. Α, και go getters είναι αυτοί που είναι δυνατοί, φιλόδοξοι, θετικοί και δεν το βάζουν κάτω και λογικά αναφέρεται στους χαρακτήρες της ομάδας μας, οι οποίοι μετά από μία τέτοια τραγωδία προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα. 

                           


Το επόμενο επεισόδιο όπως προανέφερα θα λάβει χώρα στη βάση των Saviors, ένα εργοστάσιο, το Sanctuary και εγώ προσωπικά είμαι τέρμα ανυπόμονος και πιστεύω θα εντυπωσιαστείτε από το μεγαλείο και την οργάνωσή του. Ήδη έχουμε πάρει μία μικρή γεύση από τα promos και τα sneek-peaks. Και φυσικά, θα 'χει Daryl, ο οποίος είναι στην χειρότερη ψυχολογική και σωματική (μετά τον πυροβολισμό από την Andrea) κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ. Το επεισόδιο θα προβληθεί στην Αμερική ξημερώματα αυτής της Κυριακής, και συγκεκριμένα στις 3, ώρα Ελλάδος. 

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.