Οι ατάκες του Negan στο 7x04

Οι ατάκες του Negan στο 7x04


Δεν γίνεται να τις βαρεθείς απλά! Κάθε επεισόδιο που ο Negan έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα θα ακουστούν 10 (το λιγότερο) ατάκες που θα σε κάνουν να πεις : "Τι λέει πάλι ο θεούλης;" Συνεχίζουμε, λοιπόν, τη συγκεκριμένη στήλη με τις κορυφαίες ατάκες του Negan για το τελευταίο επεισόδιο, με τον Jeffrey Dean Morgan να δίνει οσκαρική παράσταση, ενσαρκώνοντας έναν από τους πιο δύσκολους χαρακτήρες στην καριέρα του. Ο ίδιος ο ηθοποιός απογείωσε κάθε ατάκα του Negan που έχει ξεστομίσει ο αγαπημένος χαρακτήρας στο comic, ακόμη κι αν δεν του δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την "πολύχρωμη" γλώσσα του, τα "γαλλικά" του, τις ακραίες βρισιές δηλαδή που κάνουν ξεχωριστό τον συγκεκριμένο villain στο comic.1. "Little pig..little pig..let me in!"

Χρησιμοποιώντας την ατάκα του κακού λύκου που επιτίθεται στα 3 γουρουνάκια από το ομώνυμο παραμύθι, ο Negan παρομοιάζεται με το αιμοβόρο αυτό ζώο που επιτίθεται στα σπίτια αθώων ανθρώπων, δηλαδή στην Alexandria.  

       


2. "Oh you better be joking! Negan? Lucille?"

H αντίδραση του Negan είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστική όταν ο Spencer τον ρωτάει ποιος είναι.


3. "I missed you!"

Όταν ο Rick υποστηρίζει ότι ο Negan ήρθε νωρίτερα από μία βδομάδα, ο Negan χρησιμοποιεί αυτήν την ατάκα για να δικαιολογηθεί.


4. "Easy, peasy, lemon squeezy!"

Μία φράση που θα ακούσεις κυρίως σ'ένα video game όταν νικάς τον εχθρό σου και θέλεις να τον εκνευρίσεις προκαλώντας τον. Ο Negan θα πει τη συγκεκριμένη ατάκα όταν χτυπήσει ένα ζόμπι με τη Lucille στο κεφάλι με αποτέλεσμα να το σκοτώσει μία και καλή, θέλοντας να εκνευρίσει τον Rick με την αναιδή συμπεριφορά του.


5. "Hot diggity dog!"

Έκφραση που δείχνει θαυμασμό και έκπληξη, αλλά ο τρόπος που την λέει ξεχωρίζει. Επίσης η τεχνική επιλογή για zoom out απογειώνει τη σκηνή.


6. "This is the kind of thing that tickles my balls!"

Εγώ πάντως προσωπικά πιστεύω ότι σκότωσε τον Abraham γιατί έμαθε ότι λέει καλύτερες ατάκες από τον ίδιο.
7. "I got my fingers crossed for a little 
freaky-deaky!"
Ο Negan, αφού πάρει την κάμερα στα χέρια του που θα του την παραδώσει ένας Savior, ανυπομονεί να αντικρίσει κάτι πρόστυχο ή χυδαίο.8. "Shit, I would not have messed with that guy. Is that you Rick underneath all that man-bush?Shit, I would not have messed with that guy."
Η ταπείνωση του Rick μόλις έχει ξεκινήσει μες το ίδιο του το σπίτι.9. "Holy crap! You're creepy as shit, sneaking up on me, wearin' that collar with that freaky-ass smile!"
Η πιο αστεία σκηνή του επεισοδίου, όταν ο Negan αντιδρά τη στιγμή που ο Father Gabriel τον διακόπτει.


10. "Pardon me, young man, excuse the shit out of my goddamn French, but did you just threaten me? .. Your giant, man-sized balls!"
Επική ατάκα του Negan προς τον Carl, όταν δεύτερος τον απειλεί. Ατάκα που βγήκε ακριβώς κατά λέξη από τα εικονογραφημένα βιβλία του Robert Kirkman.11. "..you got a fat lady in charge of keeping track of rations.."
Άλλη μία ατάκα από τα comics, με τον Negan να θεωρεί ύποπτο ότι μία χοντρή γυναίκα είναι υπεύθυνη για τα τρόφιμα και πολλοί άλλοι βγαίνουν έξω κυνηγώντας τροφή.
12. "Lucille's getting a little jealous!"

Κλασσική προσωποποίηση του Negan στο ρόπαλό του, καθώς την έχει δώσει στον Rick και χρησιμοποιεί άλλα όπλα, με αποτέλεσμα να αναφέρει ότι η Lucille άρχιζε και ζηλεύει!


13. "Holy smokes!"14. "In case you haven't caught on, I just slipped my dick down your throat and you thanked me for it!"Ίσως, η καλύτερη ατάκα του Negan στο comic και σίγουρα στη σειρά μέχρι τώρα. Ο Negan λέει στον (γιατί είμαστε και σεμνοί τύποι) ότι τοποθέτησε το μόριό του στο στόμα του Rick (πόσο πιο σεμνά ε;) και ότι ο πρωταγωνιστής μας τον ευχαρίστησε κιόλας. Ο απόλυτος εξευτελισμός του Rick είναι γεγονός, με τον Negan να μη δείχνει έλεος τόσο στις πράξεις του όσο και στις λεκτικές του επιθέσεις.


Ποια ήταν η αγαπημένη σας ατάκα; Γράψτε στα σχόλια! Εμένα, φυσικά, (αν και ξέρω ότι δε σας νοιάζει) είναι το νούμερο 14! Α, και επίσης κάτι μου λέει ότι μέχρι το 7ο επεισόδιο δε θα ξανά ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη στήλη..Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.