Oι εντυπώσεις μας για το 7x03 (The Cell)


Αυτό που ξέρουμε εδώ και μήνες είναι ότι η 7η σεζόν δεν θα μας αφήσει να χαλαρώσουμε ποτέ,έχουμε δει ήδη 3 επεισόδια και έχουμε βιώσει εναλλαγές συναισθημάτων πρωτόγνωρες,από την φρίκη του πρώτου επεισοδίου,στην χαρωπή κοινότητα του δεύτερου και τώρα στον εξευτελισμό του Daryl..

Ο αγαπημένος μας Daryl  ζει την απόλυτο εξευτελισμό...τον ταϊζουν τροφή για σκύλους,τον έχουνε γυμνό και στο τέλος του δίνουν την φωτογραφία με το σπασμένο κεφάλι του Glenn..Πόσα να αντέξει ο άνθρωπος ?? Ο συγκεκριμένος πολλά και αυτό φαίνεται με την άρνηση του να πει ότι τον λένε "Negan" και κάπου εκεί οι θαυμαστές της σειράς τον αποθεώνουν για την δύναμη που δείχνει...Η αποτυχημένη προσπάθεια να αποδράσει τον φέρνει απέναντι στον Negan και την διψασμένη Lucille όπου και εκεί δείχνει ότι δεν τον φοβάται και φυσικά δεν φοβάται να πεθάνει...Πριν φτάσουμε όμως εκεί ο Dwight φαίνεται ότι κερδίζει τον Νegan σε αντιπάθεια με χαρακτηριστικό σχόλιο που βρήκα στο twitter " Αν μπορούσες να σώσεις τον Dwight ή να φας πίτσα,πόσα κομμάτια θα ήταν η πίτσα".( απλά δάκρυσα )... Μπορεί να έχει περάσει πολλά και ο Dwight αλλά η αντίθεση του σάντουιτς που τρώει με αυτό που έδωσε στον Daryl μαζί με το γεγονός ότι σκότωσε κάποιον και απλά είχε ένα χαμόγελο τον έκανε ακόμα πιο αντιπαθητικό,προσωπικά δεν τον θεωρώ κακό άνθρωπο,ούτε εχθρό της ομάδας του Rick,έτσι το έφεραν οι καταστάσεις και είναι δουλικό  και υποχείριο του Negan...

Επιστρέφουμε πάλι στον Daryl που λιώνει σε ένα κελί να τον τρώνε οι τύψεις για τον θάνατο του Glenn,μόνος αβοήθητος και από τις λίγες φορές που τον είδαμε να κλαίει,η πρώτη ήταν στην οροφή του κτηρίου που δεν βρήκε τον αδελφό του δεμένο,η δεύτερη όταν βγήκε με την Beth νεκρή στα χέρια του και η τρίτη που θυμάμαι χθες όταν τον φόρτωσε με περισσότερες τύψεις ο Dwight,εκεί πολλοί τον λυπήθηκαν αφού δείχνει πόσο υπαίτιος νίωθει και συνέχισαν να μισούν τον Dwight για την συμπεριφόρα του.. Αλλά τους αποζημίωσε όλους ο Daryl με την τελευταία του σκηνή όπου δεν απαρνήθηκε τον Rick, την ομάδα του και τις αξίες του και φώναξε "DARYL.." στην ερώτηση πως σε λένε κάνοντας τον Negan και τον Dwight έξαλλους αλλά τους θαυμαστές του περήφανους και τον έσυραν πίσω στο κελί του..

Αυτό το επεισόδιο μας έδειξε πιο έντονα την κυριαρχία του Negan,όλοι τον φοβούνται,όλοι τον προσκυνάνε και δείχνει ότι έχει πλήρη έλενχο τις κοινωνίας του..Ότι θελήσει το παίρνει με τον εύκολο η τον δύσκολο τρόπο.. Η τιμωρία για όσους τον δεν τον ακούνε είναι στην καλύτερη το σιδέρωμα και φτάνει μέχρι τον θάνατο..

Τώρα αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο για να δούμε την ομάδα μας πίσω στην βάση της..
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.