Τι είναι το PPP..


Tο τέλος του επεισοδίου μας άφησε με μια μεγάλη απορία, τελικά τι έγινε με τον Heath, αν πρόλαβε να σωθεί,αν τον έπιασαν αιχμάλωτο η αν πέθανε και με δεδομένο ότι θα ξεκινήσει να παίζει σε μία νέα σειρά το μέλλον του δεν φαίνεται καλό... Αλλά και φυσικά τι σήμαινε το πλαστικό κομμάτι που βρήκε η Tara..Οι θεωρίες άρχισαν αλλά δυο φαίνονται ότι είναι οι επικρατέστερες χωρίς όμως να αποκλείεται καμία άλλη..

Η πρώτη θεωρία είναι ότι τον Heath τον πήραν οι Saviors και το γράμμα αυτό αντιστοιχεί σε κάποιο τομέα του Sanctuary,όπως είδαμε τον Daryl να φοράει την φόρμα με τον γράμμα Α,ίσως είναι το κλειδί από κάποιο δωμάτιο που τους κρατάνε φυλακισμένους η τους επιτρέπει την είσοδο σε κάποιο κομμάτι της κοινότητα τους...

Η δεύτερη θεωρία λέει ότι τα αρχικά αυτά μας παραπέμπουν στο Point to Point Protocol που αφορά την ενασχόληση του Heath πριν την αποκάλυψη,τους υπολογιστές,ίσως να την οδηγεί στα ίχνη του..Αν δηλαδή αφήνει σημάδια στην Tara για να τον βρει είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε και ο Morgan χαράζοντας βελάκια στα δέντρα..

Το σίγουρο είναι ότι μας έχει βάλει σε σκέψεις για το μέλλον του Heath και το τι έγινε πάνω στην γέφυρα όσο έλειπε η Tara..

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.