Κρυφή επικοινωνία μεταξύ Rick και Daryl ?
Το χθεσινό επεισόδιο είχε πολλά πραγματα για τα οποία θα έπρεπε να ανησυχούμε ..
Πολλά μέτωπα να αντιμετωπιστούν μεσα και εξω απο την βαριά καγκελόπορτα της Αλεξάνδρειας ...!!!

Με τον εχθρό να σου βαράει την πορτα και να εχεις να αντιμετωπίσεις και την στενοκεφαλιά μερικών ψεύτο ηρώων ( βλέπε Σπενσερ ) σιγουρα αυτο που δεν σου έλειπε καημένε Rick ειναι ένας Daryl που κατι προσπαθεί να σου πει.

Παρατηρήσατε στο πλάνο με την Michonne η πρώτη κιόλας σκηνή τον πίνακα με τον κώδικα Morse?
Οχι; δείτε το λοιπόν παρακάτω

Ποτε μέχρι τωρα δεν έχουμε δει κατι ανάλογο . Εντύπωση προκαλεί που το βλέπουμε λιγο πριν εμφανιστεί ο Daryl στην Αλεξάνδρεια .. Γτ το λέμε αυτο; αν ξανα δείτε το βιντεο και τις σκηνές όπου Rick και Daryl κοιτάζονται θα παρατηρήσετε πως ο δεύτερος ανοιγοκλείνει τα μάτια του περίεργα και διακριτικά . Επίσης αμέσως μετα απο την επικοινωνία με τα μάτια ο Rick δειχνει να μην του αρέσει καθόλου αυτο που κατάλαβε ....

Τι προσπαθούσε να πει ο Daryl στον Rick ?
Δείτε τον παρακάτω πίνακα να καταλάβετε
....=H
-= T κοινώς hilltop ... προφανώς έχοντας ελέγξει και το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο ξέρουμε πως οι saviors θα βρίσκονται στο hilltop όποτε η του δίνει την πληροφορία η τον προειδοποεί για κατι...

Προσοχή ακολουθεί μικρο σπόιλερ βάση κόμικ αποφύγετε να διαβάσετε παρακάτω αν δεν θέλετε να μάθετε

Βάση κόμικ λοιπόν αυτός που προδίδει την Αλεξάνδρεια και τον Rick ειναι ο αρχηγός του hilltop ...ειναι πιθανό λοιπόν ο Daryl να γνωρίζει κατι σχετικά με αυτο όποτε να προσπαθεί να ενημερώσει τον Rick.

Σιγουρο δεν ειναι τίποτα απο τα παραπάνω μέχρι να το δούμε να συμβαίνει φυσικά . Η θεωρία μ ειναι αυτη και θα ηθελα να δω και τις δικές σας γνώμες ..!!!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.