Ήρθε το τέλος του Rick?Ήρθε το τέλος του Rick?

Αποκάλυψη εξωφύλλου τεύχους #163

Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο για το τεύχος 163 και μόνο απ'το εξώφυλλο, έχουμε πολλά να πούμε. Να τονίσουμε πρώτον ότι το συγκεκριμένο τεύχος είναι το πρώτο που θα βγει μετά το 6ο και τελευταίο μέρος του πολέμου με τους Whisperers. Αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος είναι αρκετά κοντά στην ολοκλήρωσή του και εμείς αγωνιούμε για να μάθουμε το ποιος υπερίσχυσε ποιανού, αν και είμαστε πάντα σίγουροι για τον Rick και την ομάδα του. Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι τι άλλες απώλειες θα υποστούν. Να θυμίσουμε ότι οι σημαντικότερες απώλειες μέχρι στιγμής ήταν ο Father Gabriel και η Lucille.

Στο εξώφυλλο μπορείς εύκολα να παρατηρήσεις στο πάνω μέρος του τη λέξη "Conquered" που σημαίνει ότι κάποιος κατακτήθηκε. Το ποιος όμως δεν το ξέρει κανείς και θα το μάθουμε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου που θα κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο τεύχος του εικονογραφημένου βιβλίου. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά.. Απολαύστε το εξώφυλλο.


Μία πολύ ωραία κίνηση στην οποία προέβη ο Robert Kirkman σε συνεργασία με το "Image Comics" που κλείνει 25 χρόνια στην ενεργό δράση είναι να κοστολογήσει το τεύχος στα 25 cents μόνο, τιμή που είναι διακριτή και στο εξώφυλλο.

Τι βλέπουμε όμως στο εξώφυλλο; Ανάμεσα σε χέρια από ζόμπι ή Whisperers, διακρίνεται ο γάντζος που έχει αντικαταστήσει το κομμένο χέρι του Rick Grimes. Nα θυμίσουμε ότι ο Governor προέβη σ'αυτήν την αποτρόπαια πράξη. Τι μπορεί να συμβαίνει αυτό άραγε; Ήρθε το τέλος του Rick? Φυσικά, δεν πιστεύουμε κάτι τέτοιο γιατί τόσο οι παραγωγοί της σειράς αλλά και οι εικονογράφοι του Comic λειτουργούν υπό τον Robert Kirkman, που όλοι γνωρίζουμε πόσο του αρέσει να παίζει με το κοινό του, να το παραπλανά και να το τρομοκρατεί. Αν θυμηθούμε το τεύχος με τον Negan και την Alpha, όπου ο πρώτος την κρατούσε αγκαλιά και αναγραφόταν στο εξώφυλλο "King and Queen" δε θα πήγαινε ποτέ ο νους μας ότι πρόκειται για τη δολοφονία της πρώην αρχηγού των Whisperers.

Πολύ ενδιαφέρον θα αποτελέσει το μέλλον των αγαπημένων μας χαρακτήρων μετά τον πόλεμο όπως η κατάληξη του Negan και πως θα αντιδράσει η Maggie όταν μάθει ότι ο Rick συνεργάστηκε μαζί του, όπως ο Eugene και το ράδιο και πως θα το ανακοινώσει στον Rick, η μοίρα της Andrea που φαίνεται λίγο χλωμή και ο Carl αν επιβιώσει θα αποτελέσει έναν αλώβητο και ισχυρό νεαρό που έχει υπερισχύσει τα πάντα. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.