Ο Robert Kirkman για το θάνατο του Glenn..
 Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως ο θάνατος του Glenn στη καλύτερη μας ήρθε εντελώς κατακούτελα και στη χειρότερη ως ένα “Troll” από τον Robert Kirman. Τι στιγμή που πιστέψαμε πως το χειρότερο κομμάτι είχε περάσει με το θάνατο του Abraham δε γνωρίζαμε πως τα πράγματα θα γίνονταν πολύ χειρότερα. Πολλοί είχαν σίγουρα την αντίδραση “ ΟΧΧΙΙΙΙ!!!”,  άλλοι μπορεί να ανακουφίστηκαν που δεν ήταν ο αγαπημένος τους χαρακτήρας και σίγουρα θα υπήρξαν άτομα που έβαλαν τα κλάματα! Όποια όμως και να ήταν η αντίδραση μας ένα παραμένει το ερώτημα που τριγυρνά στο κεφάλι μας…. Γιατί ο Kirkman διάλεξε τον Glenn;  Την απάντηση μας την έδωσε ο ίδιος ο Robert Kirkman σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly, όπου είπε τα εξής:

«Είναι ότι παράγεται πολύ “υλικό” με το θάνατο του Glenn» «Και ενώ προσπαθούμε να κρατήσουμε τα πράγματα ενδιαφέροντα για το κοινό αλλά και για μένα. Επειδή ο θάνατος του επηρεάζει πάρα πολύ τον Rick αλλά και τον Negan, αλλά και σίγουρα η Maggie επηρεάζεται πολύ. Το γεγονός αυτό επηρεάζει τόσες πολλές ιστορίες αλλά και ένας μεγάλος αριθμός χαρακτήρων εξελίσσεται, έτσι ήταν σημαντικό αυτή η τελευταία σκηνή να μείνει ανέγγιχτη, δυστυχώς»
 
Εσείς τι πιστεύετε; Όντως ο Glenn χρειαζόταν να πεθάνει για να προχωρήσει η σειρά και να εξελιχθεί ως το καλύτερο; Ή πιστεύεται πως όλα αυτά είναι απλά δικαιολογίες;

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.