Ο Scott Gimple για ταινία βασισμένη στο The Walking DeadΖούμε σε μία εποχή όπου τα Reboots και τα Remakes βασιλεύουν. Η νοσταλγία παλαιών show και ταινιών όπως τα Transformers, ο Spiderman κτλ δίνει δισεκατομμύρια δολάρια στη βιομηχανία ταινιών. Είτε μας αρέσουν αυτά τα reboots είτε όχι αυτό είναι σχετικό, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένα διάσιμο show δε ξεφεύγει από αυτό το στάδιο και το TWD δεν αποτελεί εξαίρεση.
Το The Walking Dead είναι από τις μεγαλύτερες παραγωγές των τελευταίων ετών, με ρεκόρ θεατών που φτάνει τα 17 εκατομμύρια και με την 8η Season επιβεβαιωμένη  είναι σίγουρο πως δεν θα φύγει από τους δέκτες μας σύντομα.

Όμως όλα τα καλά πράματα έχουν ένα τέλος. Ο Showrunner  του TWD, Scott Gimple σε συνέντευξή του σχετικά με αυτό το θέμα ανέφερε πως κάτι τέτοιο πιστεύει πως θα γίνει στο μέλλον. Στην ερώτηση το αν το The Walking Dead θα μπορούσε να μεταφερθεί κάποια στιγμή στην μεγάλη οθόνη αυτός απάντησε :
“Αυτό το ερώτημα εμφανίζεται συχνά. Πιστεύω πως με κάποιο τρόπο, μια μέρα θα γίνει. Πιστεύω πως θα ήταν πολύ ωραίο ”
“Ο William Shatner θα μπορούσε να παίξει τον Rick. Θα πάρουμε τον Edward James Olmos να παίξει τον Daryl και τονMatthew Fox για Governor

Σε περίπτωση που δεν πιάσατε το αστείο ο William Statner  είναι 85 ετών και ο Edward James Olmos 69. Από ότι φαίνεται ο Gimple θέλει να φτιάξει το The Walking Dead ΚΑΠΗ edition.

Μια ταινία βασισμένη στο the walking dead σίγουρα θα αργήσει να έρθει στη μεγάλη οθόνη, όμως το θέμα δεν είναι το αν θα έρθει αλλά το πότε θα έρθει. Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να ελπίζουμε πως θα έχουμε ένα καλό reboot.

Edward James Olmos: Στο ρόλο του Daryl

 
William Shatner: Στο ρόλο του Rick

Matthew Fox: Στον Ρόλο του Governor


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.