Χαρακτήρες που χάσαμε το 2016
Αγαπητοί Fanatics ήρθε η ώρα να χαιρετήσουμε το 2016 και μαζί με αυτό και όσους τηλεοπτικούς χαρακτήρες πήρε από την αγαπημένη μας σειρά . Πάμε να κάνουμε τον απολογισμό μας :


Η οικογένεια Anderson (Jessie,Ron&Sam)

Μέσα σε ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς χάσαμε ολόκληρη την οικογένεια της Jessie. Όταν ο μικρός Sam πάγωσε στην θέα των εκατοντάδων walkers που είχαν κατακλύσει την Alexandria το μακελειό ξεκίνησε .
Walkers ορμήσαν στον Sam η Jessie τρελάθηκε στο θέαμα του παιδιού της να κατασπαράζετε μπροστά στα ματιά της και με την σειρά της η ίδια έγινε γεύμα, παγωμένη από τα γεγονότα το χέρι της δεν άφηνε τον Carl και ο Rick αναγκάστηκε να της το κόψει.
Ο μεγαλύτερος γιος της και μπελάς αυτής της οικογένειας θεώρησε τον Rick υπεύθυνο για το κακό που έχει βρει την οικογένεια του και θέλησε να τον πυροβολήσει . H Michonne έδρασε και το κατανα της τον διαπέρασε ! Ωστόσο καθώς ο Ron έπεφτε νεκρός πυροβόλησε στα τύφλα και μια σφαίρα πέρασε ξώφαλτσα από το μάτι του Carl .
Μπορεί να μην μας ένοιαξαν και πολύ αυτές οι απώλειες άλλα είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις μια ολόκληρη οικογένεια να εξαφανίζεται μέσα σε ένα επεισόδιο !
Season 6 επεισόδιο 9

Zombified - Deanna Monroe
Θεωρητικά την Deanna την χάσαμε το 2015 ωστόσο το τελευταίο αντίο της το είπαμε ως walker το 2016 , η ιδιαίτερη συμπάθεια που της είχα την έβαλε στην λίστα . Η Deanna ήταν η αρχηγός της Alexandria μια διαφορετική ηγετική φιγούρα για τα δεδομένα της σειράς , πάντα αισιόδοξη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της . Πριν πεθάνει συμβούλεψε την Michonne να βρει τι θέλει απο την ζωη και παρέδωσε πλήρως την ευθύνη της Alexandria στον Rick. Έφυγε μαχόμενη και την εξόντωσε ως walker ο γιος της Spencer.
Season 6 επεισοδιο 10

Denise Cloyd
Η Denise ήταν  γιατρός της Alexandria και κορίτσι της Tara. Ο θάνατος της ήταν απρόσμενος καθώς κάνεις δεν το είδε να έρχεται , η απώλεια της σημαντική καθώς όχι μονό άφησε την Alexandria χωρίς κάποιον στην θέση του γιατρού άλλα έφερε και την ομάδα μας γονατισμένη μπροστά στον Negan όταν η Maggie χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη. Σίγουρα θα θέλαμε λίγο παραπάνω από την Denise άλλα η σειρά διαφοροποιήθηκε από το Comic για ακόμα μια φορά και την χάσαμε νωρίτερα από οτι θα έπρεπε !
Season 6 επεισόδιο 14

 Abraham Ford 
Ο αγαπημένος Abraham κατέληξε να είναι ο άτυχος χαρακτήρας που βρήκε τραγικό θάνατο απο την Lucille και τον Negan . Μια από τις μεγαλύτερες απώλειες αυτής της χρόνιας , ο θάνατος του είναι διαφορετικός από το Comic καθώς στο Comic πεθαίνει από ένα βέλος στο μάτι όπως έγινε στην σειρά με την Denise . Ένας δυνατός χαρακτήρας που έσβησε με το κεφάλι ψηλά λέγοντας στον Negan ''Suck my Nuts''. (O αποχαιρετισμός μας στον Abraham ΕΔΩ καθώς και 10 μυστικά σχετικά με τον θάνατο του που ίσως να μην γνωρίζεται ΕΔΩ)
Season 7 επεισόδιο 1
Glenn Rhee
Μετά τον θάνατο του Abraham μερικοί ίσως ανακουφίστηκαν  ότι το μαρτύριο τέλειωσε εκεί η Lucille όμως ήταν διψασμένη μετά απο μια αντίδραση του Daryl ο Negan αποφάσισε να σπάσει το κρανίο του αγαπημένου μας Glenn ως τιμωρία . Ο Glenn ήταν βασικό μέλος της ομάδας μας και η απουσία του μας κόστισε αρκετά προφανώς η μεγαλύτερη απώλεια αυτής της Season o Glenn έφυγε άλλα η ελπίδα που έδινε στην ομάδα μας με την παρουσία του παρέμεινε με την Maggie να τον τιμά σε κάθε επεισόδιο και το παιδί του να έρχεται ! Ο Glenn έφυγε όπως έζησε δηλαδή με την αγάπη του για τους άλλους πάνω απο τον εαυτό του με τελευταία του λόγια ''Maggie I'll Find You'' (Ο αποχαιρετισμός μας για τον Glenn ΕΔΩ )
Season 7 επεισόδιο 1

Spencer Monroe
Δεν μπορώ να φανταστώ πως αυτός ο θάνατος κόστισε σε κάποιον καθώς ο χαρακτήρας του Spencer γινόταν επεισόδιο το επεισόδιο όλο και πιο αντιπαθητικός με αποκορύφωμα τον Spencer να προσπαθεί να πάρει την αρχηγία του Rick κάνοντας μια συμφωνία με τον Negan, ωστόσο ο μεγάλος κακός  είχε άλλα σχέδια καθώς ήθελε να βρει τα κότσια του Spencer και τελικά τα κατάφερε !
( Μπορεί να μην τον συμπαθούσαμε και πολύ άλλα μπορείτε να διαβάσετε τον αποχαιρετισμό μας στον Spencer ΕΔΩ )
Season 7 επεισόδιο 8
Olivia 
Η Olivia ήταν ένας ακόμα χαρακτήρας που πέθανε άδικα και διαφορετικά από οτι στο Comic . Σίγουρα ο χαρακτήρας της δεν είχε τρομερό screentime άλλα ήταν αρκετό για να μας κάνει να αισθανθούμε άσχημα για τον χαμό της , αγαπημένη μας στιγμή σίγουρα το χαστούκι που έχωσε στον Negan ! ( O αποχαιρετισμός μας στην Olivia ΕΔΩ καθώς και μια συνέντευξη της Ann Mahoney που μιλάει για τις τελευταίες μέρες της στο πλατό του TWD άλλα και για την σχέση της με το υπόλοιπο Cast ΕΔΩ )
Και αυτές ήταν οι απώλειες αυτού του έτους αποχαιρετάμε όσους χάσαμε και ελπίζουμε σε ένα καλύτερο 2017 με μικρότερη λίστα θανάτων σε τηλεοπτικό (και όχι μονό) επίπεδο !

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.