Το επόμενο θύμα της 7ης season


Το παρακάτω θέμα περιέχει Spoiler για τον θανατο χαρακτήρα στο Finale της 7ης season. 

Η 7η season μεχρι τώρα μπορεί να χαρακτηριστεί αιματηρή καθώς μόλις σε 8 επεισόδια χάσαμε 4 χαρακτήρες. Η season ξεκίνησε με τον διπλό θάνατο του Abraham και του Glenn συνέχισε στο Mid Season Finale με τον χαμό του Spencer και της Olivia και όπως οι πληροφορίες μας δείχνουν θα κλείσει με τον θάνατο της Sasha!Οι πληροφορίες είναι διάσπαρτες προς το παρών για τον τρόπο που θα πεθάνει με την εντονότερη εκδοχή να την θέλει να κάνει μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας στον Negan. Έντονη φημολογία υπάρχει πως στα γυρίσματα του 16ου επεισοδίου παραβρέθηκε και ο Michael Cudlitz ίσως για να γυρίσει μερικές σκηνές ως Abraham, πιστεύουμε πως θα υπάρχει κάποιο Flashback ή ένα όραμα του στην σκηνή θανάτου της. Εννοείτε πως μόλις υπάρξει επιβεβαίωση για τον τρόπο που θα πεθάνει θα σας το μεταφέρουμε.Η απουσία της Sasha θα είναι έντονη καθώς από την 3η season που έκανε την εμφάνιση της στην σειρά έχει αποδειχτεί σπουδαία μαχητρια. Ωστόσο η Sonequa Martin Green έχει εξασφαλίσει τον επόμενο πρωταγωνιστικό ρόλο της στην σειρά Star Trek. 
( Δείτε παραπάνω εδώ ). Και για τους Fans των Spoiler μείνετε συντονισμένοι σύντομα θα μάθετε ποιός παρακολουθεί την Alexandria!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

 1. Νομίζω ότι η Σάσα θα πάρει στη σειρά τη θέση που έχει η Χόλι στα κόμικς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έλα ρε φίλε όχι να πεθάνει έτσι, πρέπει να πάρει τη θέση της Holly από το comic! Εκτός και αν την πάρει η Tara εν τέλει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θέλω πολύ να μάθω αν ο Negan θα πεθάνει και πως!Ελπίζω να υποστεί βασανιστήρια!!! ��
  Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αφού θα πάνε να τους πολεμήσουν όλοι μαζί γιατί πρέπει να προσπαθήσει η Shasa να τον σκοτώσει μόνη της;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.