Η 7η σεζόν του The Walking Dead έχει πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο.
Η 7η σεζόν του The Walking Dead έχει πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο.


Επτά χρόνια τώρα,το The Walking Dead το είχαμε συνηθίσει αλλιώς.Δεν είναι πλέον μια σειρά που βασίζεται αποκλειστικά στην επιβίωση των βασικών χαρακτήρων της.Για πρώτη φορά,η ομάδα των επιζώντων με αρχηγό τον Rick Grimes έχει πλήρως απογυμνωθεί από την εξουσία του και αναγκάστηκε να δουλεύει για έναν καταπιεστικό τύραννο,ενώ όλα φαίνονταν υπέροχα όταν είδαν επιτέλους μια αχτίδα ευχάριστης ζωής μπροστά τους για πρώτη φορά φτάνοντας στην Alexandria.

Πολλοί fans κατακλύζουν τα social media με σχόλια που στην ουσία είναι παράπονα για τη σειρά και πολλοί είναι αυτοί που κατακρίνουν και αυτούς στους οποίους άρεσαν τα επεισόδια της σεζόν μέχρι στιγμής.Αρκετοί είναι και αυτοί που δηλώνουν πως το βράδυ της Κυριακής έχουν άλλα σχέδια από το να δουν τη σειρά.

Βεβαίως,το The Walking Dead δεν ήταν ποτέ χωρίς ατέλειες και η 7η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο,κοιτώντας πως η σεζόν ξεκίνησε στις 23 Οκτωβρίου και που έχει φτάσει ο κάθε χαρακτήρας με τα δύο επεισόδια που απομένουν για το 2016,είναι σαφές ότι η σειρά έχει καλύψει πολύ έδαφος σε αυτή τη σεζόν.Μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης το γεγονός πως αγαπημένοι χαρακτήρες δεν προβάλλονται καθόλου κατά τη διάρκεια ολόκληρων επεισοδίων,αλλά το περιεχόμενο είναι ένα από τα καλύτερα που η σειρά είχε να προσφέρει.Οι fans του The Walking Dead πρέπει να είναι υπομονετικοί,είναι ένα μάθημα που μας έχει διδάξει η σειρά πολλές φορές.

Θυμηθείτε την αναζήτηση για τη Sophia,αυτή η ιστορία τελείωσε με μία από τις πιο συγκλονιστικές και σπαραξικάρδιες ανατροπές στην τηλεόραση.Το ταξίδι προς το Terminus ήταν πολύ μεγάλης διάρκειας και κορυφώθηκε με την πιο επική δράση που το The Walking Dead έχει δημιουργήσει ποτέ.Η "κατασκευή" της άφιξης του Negan διήρκησε κάτι παραπάνω από τη μισή 6η σεζόν αλλά απέδωσε σε μερίσματα,αφού οι fans πήραν περισσότερο από όσο ήθελαν και άντεχαν στην πρεμιέρα της 7ης σεζόν.Τώρα,η ιστορία έχει θέσει το στάδιο για μια ακόμη εκρηκτική "εξόφληση" προς τους fans.

Πρώτα απ 'όλα,το 2ο επεισόδιο της σεζόν προσέφερε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς:King Ezekiel.Όχι μόνο συναντήσαμε τον πολυδάπανο ηγέτη του Kingdom,αλλά είδαμε και το ποιος πραγματικά είναι.Εν ολίγοις συναντήσαμε μια νέα κοινότητα που θα πρέπει να συμμαχήσει με την Alexandria και τον Rick εάν υπάρχει οποιαδήποτε ελπίδα για να ξεφορτωθούν τους Saviors.
Καθ'όλη τη σεζόν,ο Negan υπήρξε ένας χαρακτήρας που τον άρπαξαν κατ'ευθείαν από τις σελίδες των κόμικς του Robert Kirkman(δυστυχώς με τις "Fuck-βόμβες" του στην άκρη).Οι διάλογοί του έχουν μεταβληθεί μόνο και μόνο για να ανταποκριθούν στα πρότυπα λογοκρισίας της τηλεόρασης,αλλά διαφορετικά ήταν σχεδόν σωστοί από τα issues#100-108. Το επεισόδιο 7x04 διάρκειας 90 λεπτών ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το ότι η σειρά παρουσιάζει τον Negan των κόμικς και το επεισόδιο της Κυριακής 7x07 θα κάνει τους θεατές που έχουν πηδηξει από το τρένο του Walking Dead να το μετανοιώσουν.
Τι θα λέγατε για τον Rick και την Michonne;Οι χαρακτήρες φαίνονταν να ζουν ευτυχισμένοι στο δεύτερο μισό της 6ης σεζόν,αλλά η 7η σεζόν τους έφερε μεγάλο πόνο και φρίκη. Στην πραγματικότητα,ο Rick αναγκάστηκε να "παραδώσει" ένα από τους πιο σπαρακτικούς μονολόγους στο τέλος του επεισοδίου 7x04,φανερώνοντας πως γνωρίζει τον αληθινό πατέρα της Judith και αναφέρθηκε για πρώτη φορά μετά από χρόνια στη Lori και στον Shane.
Στη συνέχεια,υπάρχει η επέκταση και ανάπτυξη των χαρακτήρων,όπως Tara,Jesus,Sasha,Spencer,Rosita και Eugene. Μέχρι στιγμής,δεν είχαν ποτέ προβληθεί σαν πρωταγωνιστές στη σειρά. Μερικές φορές,πολλοί τους είχαν χαρακτηρίσει πίσω από τον τίτλο του "χαρακτήρες των πίσω καθισμάτων".Ωστόσο,η 7η σεζόν έλαμψε στο προσκήνιο όλων αυτών των χαρακτήρων.Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι χαρακτήρες στην 7η σεζόν που κέρδισαν την προσοχή από τους fans,χάρη στην προσοχή που έδωσαν οι δημιουργοί της σειράς σε αυτούς περισσότερο από ποτέ.Aκόμα ιδρώνουμε στο ενδεχόμενο να χάναμε την Olivia δυο εβδομάδες πριν.

Όσο ο κόσμος του The Walking Dead της 7ης σεζόν κατασκευάζεται με βάση ένα επεισόδιο ανά εβδομάδα,η αίσθηση ότι η αφήγηση είναι πιο αργή απ'ότι συνήθως δεν είναι πρωτοφανές σχόλιο.Ωστόσο,συνειδητοποιώντας πόσο μακριά έχουμε φτάσει σε μόλις έξι επεισόδια αποδεικνύει ότι η σειρά έχει πολλoύς άσσους κάτω από το μανίκι της,καθώς κλείνει και με το ότι το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν θα είναι το 99ο επεισόδιο της σειράς συνολικά.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.