8 Λεπτομέρειες για το 7ο επεισόδιο της 7ης σεζόν.
Λεπτομέρειες για το 7ο επεισόδιο της 7ης σεζόν.1.Διάλογοι κατ'ευθείαν από το τεύχος 105 του κόμικ.

Όλοι γνωρίζουμε πως η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Robert Kirkman,το 7ο επεισόδιο της 7ης σεζόν έρχεται να μας το υπενθυμίσει καθώς όχι μόνο το περιεχόμενο του επεισοδίου είναι παρμένο από το τεύχος 105 αλλά ακόμη και οι διάλογοι έχουν παρθεί ακριβώς όπως είναι στο τεύχος αυτό (ειδικά οι διάλογοι ανάμεσα στον Negan και στο Carl).
2.Ο Spencer ανεφερε το αγαπημένο ρητό της Deanna.

Όταν ο Spencer γύρισε στην Alexandria με προμήθειες τις οποίες βρήκε έχοντας αποκρυπτογραφήσει το γράμμα που βρήκε στην τσέπη ένος ζόμπι στα Λατινικά είπε πως ενώ ο ίδιος σιχαινόταν το μάθημα των Λατινικών η μητέρα του Deanna τον πίεζε να μάθει λέγοντάς του "Someday this pain will be useful to you".Εκτός του ότι η σκηνή αυτή ήταν μια ευχάριστη ανάμνηση της Deanna,η ίδια είχε χρησιμοποιήσει πολλές φορές αυτή τη φράση και στα Λατινικά αλλά και στα Αγγλικά και μάλιστα την είπε και λίγο πριν πεθάνει στη Michonne.Επίσης στο 6Χ05 η Deanna εμπνεύστηκε το τι θα μπορούσε μια μέρα να γίνει η Alexandria,μετά τη θέσπιση των σχεδίων της στο χάρτη έγραψε κάτω κάτω τη φράση "Dolor hic tibi proderit olim" και την υπογράμμισε,η οποία σημαίνει "Someday this pain will be usefull to you".
3.Είναι η πρώτη φορά που είδαμε τον Negan χωρίς τη Lucille.

Έχει τύχει να έχουμε ξαναδεί τον Negan χωρίς να κρατάει τη Lucille όταν την έδωσε στον Rick να την κουβαλάει στο επεισόδιο 7Χ04 και αντίστοιχα μετά στον Carl στο επεισόδιο 7Χ07,όταν ο Carl εισέβαλε στο Sanctuary και μέσα σε όλα αυτά που έγιναν την ξέχασε.Μάλιστα όταν ένας Savior του την έφερε ο Negan είπε πως ποτέ δεν ξεχνάει την Lucille,μας δείχνει πόσο σημαντική είναι για εκείνον.

4.Callback.

Όταν η Ροζίτα έφτασε με τον Eugene στο μέρος όπου θα φτιάξει τις σφαίρες,η σκηνή στην οποία διαδραματίζεται το πλάνο είναι η ίδια που είχαμε δει και στο επεισόδιο 6Χ14 όταν έφτασαν για πρώτη φορά εκεί ο Abraham με τον Eugene.


5.Η σχέση Negan-Carl.

Πέρα από το γεγονός ότι ο Carl θέλει να σκοτώσει τον Negan στο επεισόδιο 7Χ07 είδαμε αυτούς τους δύο χαρακτήρες και καταλάβαμε ότι έχουν πολύ ιδιαίτερη σχέση.Ο Negan φαίνεται να συμπαθεί με το δικό του τρόπο ( όπου μπορείτε να διαβάσετε εδώ) τον Carl και ο Carl δείχνει να του αρέσει το γεγονός πως ο Negan του φέρεται σαν να είναι άντρας ενώ είναι ουσιαστικά ακόμα παιδί.


6.Ο Ninja Jesus

Λίγο πριν ο Carl ξεκινήσει να γαζώνει όποιον savior βρίσκεται πάνω στο φορτηγό (έναν δηλαδή) , ο Jesus θα σκίσει την κούτα με τα ποτά που ο ίδιος έβαλε στην ντουλάπα του Gregory αντί για την Maggie και τη Sasha. Βλέπουμε ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας δεν αρέσκεται σε μία απλή υποδούλωση της κοινότητάς του και επαναστατεί και αντιδρά με τον δικό του κρυφό και ninja τρόπο, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται τις ενέργειές του. Μία ακόμα τέτοια κίνησή του είδαμε όταν ήταν πάνω στο φορτηγό του Negan που κατευθυνόταν Alexandria, δημιουργώντας μας την απορία πως κανείς δεν τον πήρε πρέφα! Αλλά ας μην ξεχνάμε και τα καμώματά του την περασμένη σεζόν με το φορτηγό του Rick και του Daryl.


7."The Iron"

Η απορία όλων των τηλεθεατών που δεν έχουν διαβάσει το comic για τον "two-face" Dwight λύθηκε επιτέλους. Στην εισαγωγή της σειράς (τίτλοι έναρξης) της έβδομης σεζόν προστέθηκε ο Jeffrey Dean Morgan που ενσαρκώνει τον χαιρέκακο και ψυχωτικό villain Negan, με την εικόνα που τον αντιπροσωπεύει να παρουσιάζει τη lucille αλλά και ένα σίδερο που καίγεται στη φωτιά. Όπως και στο comic, λοιπόν, ο Mark θα δεχθεί το καυτό σίδερο στο πρόσωπό του επειδή αθέτησε κάποιο κανόνα που έχει θέσει ο Negan και ο Dwight θα βρεθεί σε κατάσταση "deja vu". 8.Daryl - Sherry

Ένα από τα πιο περίεργα "ζευγάρια" χαρακτήρων είναι οι συγκεκριμένοι δύο. Το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας τους είναι μέσω των ματιών και δείχνουν να καταλαβαίνονται, με αποτέλεσμα εγώ, προσωπικά, να θεωρώ ότι είναι η κορυφαία υποψήφια στο ποιος άφησε το σημείωμα και το κλειδί της μηχανής του στον Daryl. Ο ίδιος πετυχαίνει την πρώην γυναίκα του Daryl να φιλιέται με τον Negan μπροστά στον Dwight και πιστεύει ότι είναι έξυπνη, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει τον σκληροτράχηλο αρχηγό των Saviors. Άλλωστε το είχε πει η ίδια στον Daryl στο τρίτο επεισόδιο όταν προσπαθούσε να δραπετεύσει πως πάντα ο Negan είναι ικανός για τα χειρότερα. H Sherry θα συμφωνήσει, ακόμη, με τον Negan όταν της αναφέρει ότι δεν έχει χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα αλλά ξέρει ότι είναι πιο πιθανόν να τις σκοτώσει ή να τις βασανίσει από το να τις δείρει. Μαζί με τον Dwight, ήδη έχουν κερδίσει σίγουρα μία ενδιαφέρουσα ιστορία για τη συνέχεια και ένα ξετύλιγμα νέων περίεργων χαρακτήρων έχει ήδη ξεκινήσει.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.