Η Alanna Masterson μας εξηγεί πως η Tara και ο Heath θα αντιδρούσαν στον Negan.
Η Alanna Masterson μας εξηγεί πως η Tara και ο Heath θα αντιδρούσαν στον Negan.Η εισαγωγή του Negan στη σειρά έγινε με την πιο κακόφημη και βάναυση στιγμή του The Walking Dead.Σχεδόν όλοι οι κύριοι χαρακτήρες της σειράς είχαν παραταχθεί πεσμένοι στα γόνατά τους και υποβλήθηκαν στο "Eeny-meeny-miny-moe" το οποίο διήρκησε 6 μήνες(για όλους εμάς τους fans) μέχρι ο νέος κακός της σειράς να επιλέξει ένα θύμα για να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Παρόλο που η Tara και ο Heath συμμετείχαν στη δολοφονία των Saviors δεν βρίσκονταν στα υποψήφια θύματα του Negan,διότι μετά την επιδρομή στο δορυφορικό σταθμό o Heath και η Tara προτίμησαν να πάνε για αναζήτηση προμηθειών διάρκειας 2 εβδομάδων παρά να γυρίσουν πίσω στην Alexandria.Στο διάστημα αυτό,ο Glenn και ο Abraham έχασαν τη ζωή τους και η Alexandria πέρασε υπό τον έλεγχο του Negan.

Αναπόφευκτα,οι χαρακτήρες θα συναντήσουν τον Negan εάν ζήσουν αρκετό καιρό.Ωστόσο,ήταν αρκετά τυχεροί που δεν βρίσκονταν στην πρώτη του εμφάνιση.Φυσικά,αν ήταν μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ στην πρώτη συνάντησή τους με τον Negan θα είχαν την ίδια αντίδραση με τους υπόλοιπους σύμφωνα με την Alanna Masterson,την ηθοποιό που υποδύεται την Tara.

"Νομίζω πως η Tara και ο Heath θα ήταν εξίσου φοβισμένοι με τους υπόλοιπους",είπε η Masterson."Δεν νομίζω πως θα προσπαθούσαν να φανούν γενναίοι ή να τον πολεμήσουν εκείνη τη στιγμή.Νομίζω ότι θα το βίωναν όπως το βίωσε τότε όλη η ομάδα.Άσε που θα ήταν ψυχολογικά ράκος με τον χαμό του Abraham και του Glenn.",πρόσθεσε.

Υπάρχει βέβαια ακόμη αρκετός χρόνος για την Tara να αντιδράσει στον Negan.Όσο για τον Heath,δεν είμαστε σίγουροι πως θα έρθει αυτή η στιγμή όσο η τύχη του αγνοείται.

Οι Saviors βέβαια έχουν επηρρεάσει βαθιά την Tara.Πριν από τους θανατους του Glenn και του Abraham,ο 'φίλος' του Negan,ο Dwight έριξε ένας βέλος στο μάτι της Denise και την σκότωσε.Η Tara και η Denise είχαν αναπτύξει μια ερωτική σχέση,η οποία δυστυχώς δεν τελείωσε καλά.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.