Ποιος είναι ο μυστηριώδης τύπος? (θεωρία)
Τελείωσε και το Mid season με δυνατές συγκινήσεις, επανενώσεις αλλά και πολλά ερωτήματα! Στους επόμενους 2 μήνες (και λιγότερο) θα αναλύσουμε, σχολιάσουμε αλλά και μάθουμε περισσότερα για το τι θα δούμε στο μέλλον.
Για αρχή θα ξεκινήσουμε τον μυστηριώδη άγνωστο (φίλο ή εχθρό?) που παρακολουθει την ομάδα μας. Τον είδαμε να κοιτάζει από μακριά τον Rick και τον Aaron και στο τέλος του επεισοδίου να κοιτάζει με κιάλια την Alexandria, που σημαίνει ότι την βρήκε (ή την γνώριζε εξαρχής?)
Τι παρατηρούμε? Πως ο τυπος εχει δεμένο γύρω από το πόδι του ένα κομμάτι σκοινί, κάτι που έκανε και ο Daryl σε προηγουμενο επεισόδιο. Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι για να αποφεύγει τα τσιμπούρια και ζωύφια και γενικά ότι θα μπορούσε να ανέβει στο πόδι του και να του κάνει κακό.
Δεδομένου αυτό και ότι ο Daryl είναι ένας ιχνηλάτης, ο μυστηριώδης φίλος μας έχει την έφεση να ζει τον περισσότερο χρόνο έξω από την κοινότητα (αν έχει κιόλας) και να περιφέρεται σε λιβάδια και ψηλά χορτάρια, ώστε να αποφεύγει τα τσιμπηματα και τις πιθανές μολύνσεις.Επίσης οι παρόμοιες τεχνικές που δείχνει να έχει καθώς βρήκε με άνεση την Alexandria δείχνει πως ίσως να μην είναι κανένας τυχαίος. Ξερει τι κάνει και μπορεί να το έχει ξανακάνει.
Ένας άλλος λόγος που μπορεί κάποιος να δένει τα πατζάκια του ο Daryl είναι για να μην πιάνονται στην μηχανή που οδηγεί καθώς δεν είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Ο μυστηριώδης τύπος απ την άλλη μου φαίνεται δύσκολο να οδηγεί μηχανή ίσως λόγω του θορύβου.
Ποιος θα μπορούσε να είναι? Μην είναι κάποιος από την κοινότητα που βρήκε η Tara? Μην είναι ο Dwight? Ή…μήπως είναι μια νέα κοινότητα?


Σύντομα θα έχουμε νεότερα διότι τα πράγματα θα αρχίσουν να περιπλέκονται…
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.