Η έκπληξη του Mid Season Finale της 7ης Season


Καθώς το Midseason Finale πλησιάζει αναμενόμενο ήταν πως ακόμα μια απώλεια θα έρθει για να τελειώσει το πρώτο μισό της 7ης Season. Ετσι λοιπόν παραγωγή και σκηνοθέτες διάλεξαν να κλείσουν το πρώτο μισο της σεζόν ακριβώς όπως την άρχισαν ....... επιλέγοντας δηλαδή να σκοτώσουν ακόμα ΔΥΟ χαρακτήρες!

Όπως όλα δείχνουν τα θύματα του Midseason Finale θα είναι ο Spencer αλλά και η Olivia. Φυσικά οι θάνατοι αυτοί δεν θα είναι μεγατόνων όπως του Glenn και του Abraham αλλά σίγουρα θα αποτελέσουν καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια.

Συγκεκριμένα ο Spencer θα λάβει τον θάνατο του χαρακτήρα του από το Comic με τον Negan να τον ξεκοιλιαζει καθώς νωρίτερα ο Spencer ζητάει από τον Negan να σκοτώσει τον Rick! Ο θάνατος του ήταν κάπως αναμενόμενος και το είχαμε αναφέρει τον Σεπτέμβριο σε παλιότερο μας θέμα. (Εδώ


Η Olivia από την αλλη ήταν έκπληξη ενώ την είδαμε να αναπτύσσεται σαν χαρακτήρας και μετά την επική φάπα στον Negan όλοι την συμπαθησαμε λίγο παραπάνω ήρθε η σειρά της να βρει τραγικό θάνατο.

Συγκεκριμένα η Rosita χρησιμοποιεί την σφαίρα που της έφτιαξε ο Eugene ωστόσο αστοχεί και καταφέρνει να χτυπήσει μόνο την Lucille.

Σκηνή σχεδον απο το κόμικ με αλλα πρόσωπα .


Ως τιμωρία ο Negan λέει στην αντιπαθητικη Arat να σκοτώσει κάποιον και εκείνη πυροβολεί την Olivia στο πρόσωπο. Για ακόμα μια φορά η σειρά διαφέρει από το Comic σκοτώνοντας την Olivia νωρίτερα από ότι θα έπρεπε.


Ωστόσο μια απώλεια θα δεχτούν και οι Saviors καθώς ο Daryl θα καταφέρει να δραπετεύσει και να σκοτώσει τον Fat Joey.


Αργότερα μέσα στην εβδομαδα θα ακολουθήσει και αναλυτική περίληψη του επεισοδίου.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.