Οι ατάκες του Negan στο 7x07

Οι ατάκες του Negan στο 7x07

Μετά από δύο επεισόδια απουσίας, η συγκεκριμένη στήλη ξανά κάνει την εμφάνισή της. Αφού ενημερωθήκαμε για την κατάσταση της Maggie στο Hilltop και την εξερεύνηση νέων περιπετειών από την Tara, η σειράς μας ξαναγύρισε στη βάση του Negan, το Sanctuary για μία κατατοπιστικότερη περιγραφή και προβολή του. Ο ηγέτης της συγκεκριμένης κοινότητας είχε για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστικό ρόλο χάρη στις ατάκες, τις περισσότερες εκ των οποίων τις είπε στον Carl αλλά και χάρη στον αυταρχικό τρόπο που φέρεται στους saviors για να κερδίσει τον σεβασμό και την υπακοή τους. Ξεχωρίσαμε τις κορυφαίες ατάκες του και σας τις παραθέτουμε παρακάτω.1. "You're adorable! Did you pick that gun 'cause it looks cool?"


Να τονίσω εδώ ότι οι περισσότερες ατάκες ήταν βγαλμένες από το comic και ήταν μεγάλη μου χαρά να τις ακούσω και από την βραχνή φωνή του JDM. Θεωρεί αξιολάτρευτο τον Carl που πυροβόλησε δύο άντρες του και τον ρωτάει αν πήρε αυτό το όπλο επειδή του φάνηκε γαμάτο. Και μεις κλαίμε από τα γέλια.


2. " ..you do the same damn stink-eye as your dad, except it's only half as good 'cause you're missing an eye."


Παρομοιάζει τον τρόπο που τον κοιτάει με τον πατέρα του αλλά όχι τόσο καλό καθώς του λείπει ένα μάτι. Η καφρίλα του Negan δεν έχει όρια, καθώς του αρέσει απλά να ταπεινώνει τους πάντες.


3. "I am not gonna have time to screw any of my wives today. I mean, maybe one." 

Εκτός από μία, όπως δείχνει και ο Negan.

Μιας που έφτασε o Carl στο sanctuary με τον πιο παράδοξο τρόπο, ο Negan αναφέρει ότι είναι πολυάσχολος και ίσως να μη κάνει τίποτα με τις γυναίκες του. Βέβαια, το ξανασκέφτεται και λέει εκτός από μία, κοιτώντας τον Dwight, ρίχνοντάς του σπόντα για την Sherry.


4.  "They still on their knees?"


Από τις αγαπημένες μου σκηνές στο επεισόδιο όπου ο Negan κάνει επίδειξη δύναμης στον Carl για το πόσο επιβλητικός είναι μπροστά στους ανθρώπους του. Μάλιστα, ενώ γυρνά την πλάτη στους saviors για να μιλήσει στον νεαρό τον ρωτάει αν είναι ακόμα γονατισμένοι.


5. "Every woman where you're from dresses like they do the books at an auto shop. You're gonna want to look at their titties." 

Πάντως, εγώ αν ήμουν ο Mark, θα ήμουν περήφανος για το σημάδι μου στο πρόσωπο γιατί σίγουρα η Amber το αξίζει.

Παρουσιάζοντας το χαρέμι του στον Carl, του επισημαίνει ότι οι γυναίκες στην κοινότητά του δεν ντύνονται έτσι και είναι σίγουρος ότι θα ήθελε να κάνει κάτι με μία από αυτές. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι ο Carl έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με την Enid!


6. "NOTHING MATTERS IF YOU'RE DEAD"


7.  "What we talk about when you're not here is none of your business."


O Negan θα απαντήσει στον Daryl όταν τον ρωτήσει για τον Carl με αυτήν την ατάκα, την οποία του είπε δευτερόλεπτα πριν η Sherry όταν ο ίδιος ο αρχηγός των saviors ρώτησε για την Amber και τον Mark. Ο ειρωνικός του χαρακτήρας τονίζεται για άλλη μία φορά εδώ.


8. "Time for a little deja vu."


Όταν ζητάει από τον Dwight να ετοιμάσει την φωτιά, όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται να τιμωρήσει τον Mark με το σίδερο. Πόσο μάλλον ο Dwight που το έχει βιώσει κιόλας.


9. "I want to see what grandma got me."
Ο Negan ζητά από τον Carl να βγάλει τον επίδεσμο από το μάτι του για να δει τι δώρο του'φερε η γιαγιάκα!


10.  "..have you looked in the mirror?..I want to touch. Can I touch it?"
Η αντίδραση του Negan όταν αντικρίζει τη βαθιά πληγή του Carl είναι ακραία σε σημείο να τον ταπεινώνει, με αποτέλεσμα ο μικρός να κλαίει.


11. "It's easy to forget that you're...just a kid!"


Λόγια βγαλμένα από άντρα προς άντρα με τον Negan να δείχνει για μία έστω φορά τον ανθρώπινο και στοργικό χαρακτήρα του, καθώς ο κόσμος αυτός δεν είναι φτιαγμένος για ένα παιδί και το καταλαβαίνει.


12.  "Were you gentle? Were you kind? Did you treat her like a lady? Did you pet her little pussy like a lady? I'm just screwing around, man. A baseball bat doesn't have a pussy."


Άλλη μια προσωποποίηση στην μοναδική του αγάπη, τη lucille, βγαλμένη από το comic, σε μία ξεκαρδιστική σκηνή με τον fat-Joe.

13. "Starving? You? By practically, you mean not really?"
Η αντίδραση του Negan όταν η Olivia τον ενημερώνει ότι λιμοκτονούν και αυτός της απαντάει ειρωνικά, περιπαίζοντας την για τα παραπανίσια της κιλά.

14. "I am about 50% more into you now."
O Negan θα προτείνει στην Olivia να κάνουν κάτι ερωτικό, με αποτέλεσμα να εισπράξει ένα χαστούκι. Φυσικά, δεν θύμωσε ή ξενέρωσε αλλά ίσα ίσα του άρεσε και με το παραπάνω.


                    


15. "Hey neighbor!" Why don't you come by later? We might grill out."
Αράζοντας στην καρέκλα του στο μπαλκόνι με τον Carl και την δροσερή λεμονάδα της Olivia, ο Negan θα χαιρετίσει έναν από την Alexandria αποκαλώντας τον γείτονα και θα τον καλέσει αργότερα για μπάρμπεκιου. Επικός!

16. "Maybe it is stupid keeping you and your dad alive. Maybe I should just bury you both down in one of those flower beds. And then I could just settle into the suburbs."


O Negan σκέφτεται να μετακομίσει στα...προάστια, αφήνοντας πίσω τη πολυκοσμία και φασαρία του "αστικού" του εργοστασίου. Σκέφτεται, ακόμη, να σκοτώσει τον Rick και τον Carl για να κάνει πράξη τα λεγόμενά του. Το περίεργο στην όλη υπόθεση όμως είναι ότι αυτές τις λέξεις τις λέει στην μικρή Judith και δίπλα στον Carl, παίζοντας άλλο ένα απίστευτο ψυχολογικό παιχνίδι στην οικογένεια Grimes και δείχνοντας πόσο ψυχάκιας είναι!

Ποια ήταν εσάς η δικιάς σας προσωπική αγαπημένη ατάκα που ξεστόμισε ο Negan στο τελευταίο φοβερό επεισόδιο; Εμένα προσωπικά ήταν αυτή με τη lucille και τον fat-Joe. Σχολιάστε ποια ήταν η αγαπημένη σας ατάκα αλλά και κάποια που παραλείψαμε. 


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.