Sing me a Song Spoilers (7x07)


Το επεισόδιο θα εστιάσει στην επίσκεψη του Carl στο Senctuary και τα πράγματα θα πάρουν δραματικές εξελίξεις! 
Πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στο επεισόδιο : Ο Carl φτάνει στο Senctuary χωρίς τον Jesus καθώς ο Jesus προσπαθεί να πείσει τον Carl να πηδήξουν έξω από το φορτηγό για να ερευνήσουν καλύτερα την περιοχή γύρω από το Senctuary ωστόσο ο Carl καταφέρνει να ξεγελάσει τον Jesus και αφού ο δεύτερος πηδάει εκτός φορτηγού ο Carl παραμένει στο φορτηγάκι όπου βρίσκει και ένα κουτί γεμάτο όπλα. Όταν το φορτηγό σταματάει ο Carl καταφέρνει να σκοτώσει μερικούς από τους άντρες του Negan αλλά γρήγορα η κατάσταση φεύγει από τον έλεγχο του και τον σταματάνε. Ο Negan φυσικά δεν σκοτώνει τον Carl αντίθετα του κάνει ξενάγηση στο Senctuary. 


Η πρώτη στάση είναι το χαρέμι του Negan όπου ο Dwight και ο Daryl φέρνουν μια τεράστια πιατέλα με φαγητό για τον Negan. Οι υπόλοιποι Saviors εκείνο το βράδυ τρώνε μόνο λαχανικά ενώ ο ίδιος έχει μια πιατέλα γεμάτη κρέας και τυριά. Ο Negan αναγκάζει τον Carl να κουβαλάει τον δίσκο με τα φαγητά και να τον υπηρετεί όπως ακριβώς κάνει και στον Daryl. Ο Carl συναντιέται με τον Daryl αλλα δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Negan πιάνει έναν από τους Saviors να παρενοχλεί μια από τις γυναίκες του και η τιμωρία είναι το σιδέρωμα! 

Μπροστά σε αυτό είναι ο Daryl και ο Carl και μάλιστα ο Negan αναγκάζει τον Dwight να βοηθήσει στο ''σιδέρωμα ''.Ωστόσο σε αυτό το επεισόδιο ο Daryl λαμβάνει βοήθεια από έναν μυστηριώδη φίλο καθώς κάτω από την πόρτα του κάποιος- που δεν θα δούμε ποιος- αφήνει ένα σημείωμα με ένα σπίρτο και το κλειδί της μηχανής του, το σημείωμα γράφει μόνο μια λέξη Go. Ο Negan αναγκάζει τον Carl να φανερώσει την πληγή του καθώς είναι περίεργος να δει τα σημάδια του. Ο Carl αποκαλύπτει το μάτι του και στην συνέχεια ο Negan του ζητάει να του τραγουδήσει ένα τραγούδι. Ο Carl σε αυτό το σημείο βάζει τα κλάματα αλλά το κάνει σαν αληθινός άντρα. Βλέπουμε δάκρυα να κυλούν όσο τραγουδάει το '' You Are My Sunshine''


Το επεισόδιο δεν θα εξελιχθεί ολοκληρωτικά στο Senctuary καθώς θα δούμε και αρκετά απo την Alexandria. Η Michonne είναι έξω και ετοιμάζει ένα σχέδιο κατά του Negan όταν πετυχαίνει μια γυναίκα από τους Saviors η Michonne της λέει ότι ή θα την πάει στον Negan ή θα την σκοτώσει. Θα δούμε και τον Rick με τον Aaron όπου προσπαθούν να βρουν προμήθειες. Θα βρουν μια πινακίδα που γράφει το μόνο που θα βρείτε είναι μπελάδες αλλά με τον Negan στο κεφάλι τους δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αγνοήσουν την πινακίδα. Αυτός που είχε γράψει αυτήν την επιγραφή από ότι φαίνεται είναι νεκρός αλλά ήταν έξυπνος καθώς έχει όλες του τις προμήθειες σε μια βάρκα στην μέση μιας λίμνης και τριγύρω υπάρχουν walkers, ο Rick και ο Aaron θα πρέπει να εργαστούν σκληρά για να τα καταφέρουν. Θα έχουμε αρκετές εντάσεις σε ακόμα δυο στρατόπεδα, ο Spencer ρωτάει τον Father Gabriel αν είναι αμαρτία να μισείς κάποιον αναφερόμενος στον Rick, Ο Father G υπερασπίζεται τον Rick δείχνοντας την αλλαγή στον χαρακτήρα του. Επίσης η Rosita θα τσακωθεί άσχημα με τον Spencer και γενικά η Rosita θα συνεχίσει να είναι θυμωμένη με όλους. Πηγαίνοντας με τον Eugene στο σημείο που θα φτιαχτούν οι σφαίρες ο Eugene δείχνει να έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του. Η Rosita δεν προσπαθεί να τον υποστηρίξει αντίθετα του λέει πως πρέπει να προσφέρει στην ομάδα και στην ουσία τον λέει χαμένο.Ο Spencer γυρνάει πρώτος στην Alexandria με αρκετές προμήθειες και προσπαθεί να ξεσηκώσει τους Αλεξανδριανους κατά του Rick.Και προς το τέλος του επεισοδίου ο Negan φτάνει στην Alexandria με τον Carl. Στην υποδοχή βρίσκουμε την Olivia η οποία προσπαθεί να μιλήσει στον Negan και να του εξηγήσει πως πεινάνε εκείνος αρχίζει να γελάει μπροστά στα μούτρα της για τα κιλά της. Η καημένη η Olivia αρχίζει να κλαει ώσπου βρίσκει το θάρρος και χαστουκιζει τον Negan. O Negan δεν το περίμενε αυτό ωστόσο η απάντηση του είναι πως τώρα την συμπαθεί 50% παραπάνω. Στην συνέχεια ζητάει στον Carl να του κάνει ξενάγηση στην Alexandria όπως έκανε και ο ίδιος στο Senctuary και καθώς η ξενάγηση εξελίσσετε ο Negan βρίσκει την Judith. Δείχνει να την συμπαθεί και την κρατάει αγκαλιά καθώς περιμένει τον Rick να γυρίσει!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.