Νέα για την 3η season του FearTWD


Έχουμε αρκετό καιρό μέχρι η 3η season του Fear The Walking Dead κάνει πρεμιέρα αλλά σίγουρα μπορούμε να είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε μία πολύ καλή season. Τα τελευταία επεισόδια της 2ης season σίγουρα μας άφησαν άφωνους καθώς όχι μόνο παρείχαν αρκετή δράση αλλά ταυτόχρονα έστρωσαν την ιστορία για μία εκπληκτική 3η season. Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε πως τα πράγματα στην 2η season εξελίχθηκαν καλά για τους χαρακτήρες μας με τον Nick και Luciana να είναι το κερασάκι στην τούρτα της ατυχίας καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με μία ομάδα στρατιωτών που έχουν επιζήσει και λογικά φυλάνε τα σύνορα. Η διαμάχη στα σύνορα θα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της νέας season και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως η αρχηγός της στρατιωτικής αυτής βάσης θα είναι γυναίκα. Ο Showrunner της σειράς μας Dave Erickson σε συνέντευξη του δήλωσε :
" Θα συναντήσουμε έναν νέο χαρακτήρα στα νότια των συνόρων που θα επηρεάσει τον Nick και την Luciana και πολύ πιθανόν και τον Strand .Θα γίνει κάποια που θα μπορεί να ανταγωνιστεί όλους μας τους χαρακτήρες . Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε αντίθετες δυνάμεις σε κάθε πλευρά των συνόρων και να δούμε τι θα γίνει όταν αυτές οι δυνάμεις έρθουν σε σύγκρουση. Ποιές επιπτώσεις θα έχει αυτό στην οικογένεια μας μένει να το δούμε. "
Επίσης η παραγωγός της σειράς μας Gale Anne Hurd μετά από δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μας ενημερώνει πως τα γυρίσματα της 3ης season ξεκινάνε και δηλώνει ενθουσιασμένη για το storyline της 3ης season.


 Και ενώ δεν έχουμε κάποια επιβεβαίωση για το ποιά θα είναι η αρχηγός στα σύνορα οι πρώτες φήμες θέλουν την Sierra ή την Gabi από την φετινή webseries με όνομά Fear The Walking Dead Passage όπου μας δείχνει την ιστορία δύο γυναικών που προσπαθούν να φτάσουν σε ασφαλές σημείο στα σύνορα.
 Πιθανότερη για την θέση της κακιάς θεωρείτε η Sierra ωστόσο ενδιαφέρον ανατροπή θα ήταν να δούμε και την Gabi  να αλλάζει χαρακτήρα.Mπορείτε να δείτε παρακάτω τα πρώτα 8 part της ιστοριας Fear The Walking Dead Passage το πως και αν οντως θα συνδεθεί με την 3η Season της βασικής ιστορίας μένει να το μάθουμε! (Η σειρά θα αποτελείτε από 16 parts και το 9ο θα προβληθεί μαζί με το νέο επεισόδιο του TWD στις 12 Φεβρουαρίου).Το Fear The Walking Dead δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία επιστροφής αλλά αν τα πράγματα γίνουν όπως πέρσυ πολύ πιθανό η 3η season να ξεκίνησει μία εβδομάδα αργότερα από το Finale της 7ης season της μητικής σειράς δηλαδή στις 9 Απριλίου.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.