Οι 6 πιο αντιπαθητικοί χαρακτήρες της σειράςΑδιαμφισβήτητα το The Walking Dead μας έχει χαρίσει κάποιους από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες. Αυτό βασίζετε στο ταλέντο του Robert Kirkman να γράφει αυτούς τους χαρακτήρες. Μερικές φορές όμως τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Δεν γνωρίζουμε άμα αυτοι οι χαρακτήρες είναι ενοχλητικοί λόγο κακού γραψίματος ή δημιουργήθηκαν έτσι επίτηδες από τους συγγραφείς, το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν. Μερικοί από αυτούς είναι:
6. Andrea

Το μίσος προς την Andrea πιστεύω έρχεται περισσότερο λόγο της ανικανότητας που έχει να χειριστεί καταστάσεις ύψηλης σημασίας (Οι διπλωματικές σχέσεις των Survivors με τον Governor) και η γκρίνια της στη Season 2 πως θέλει να φύγει από την ομάδα και πως θέλει να αυτοκτονήσει. Η Andrea της 1ης Season ήταν πολύ καλύτερη σαν χαρακτήρας. Αλλά μάλλον αυτή είναι η μαγεία του χαρακτήρα της. Αρχικά ήταν ένα καλό άτομο με καλό χαρακτήρα και μετά τον τραγικό θάνατο της αδελφής της άλλαξε εντελώς.5. Dawn Lerner

Η Dawn είναι σίγουρα η ανταγωνίστρια της σειράς που ξεχνάμε συνεχώς να αναφέρουμε. Ήταν σίγουρα ένας πολύπλοκος χαρακτήρας ο οποίος δεν αναπτύχθηκε σωστά. Μας ξεγέλαγε πολλές φορές ότι ήταν με το μέρος της Beth και άλλες φορές πως ήταν εναντίον της. Ο χαρακτήρας της είναι μπερδεμένος, αλλά όχι με την καλή έννοια.

4. Philip Blake (The Governor)

Όλοι τον γνωρίζουμε και θυμόμαστε τι έκανε. Ο Philip ήταν το ακριβώς αντίθετο από της Dawn. Είχε έναν μπερδεμένο χαρακτήρα όμως ταυτόχρονα αυτός ο χαρακτήρας είχε κατεύθυνση. Είναι φανερό πως η ομάδα που σχεδίασε τον χαρακτήρα του Governor ήξερε τη έκανε. Όλοι λατρεύαμε να τον μισούμε για τις πράξεις του (ιδικά στο τελευταίο επεισόδιο που τον είδαμε ζωντανό). Κακομεταχειριζόταν τους φίλους του, ήταν ψυχαναγκαστικός και σε γενικές γραμμές στα όρια της τρέλας και στο τέλος όταν του δόθηκε η ευκαιρία να συγχωρεθεί αποφάσισε να πάρει τον λάθος δρόμο. Ο Governor μένει στις καρδιές μας ως ο κακός που λατρεύουμε να απεχθανόμαστε.

3. Spencer Monroe

Το όνομα του Spencer έχει πλέον μείνει γνωστό ως “ο αρουραίος της Alexandria” και όχι άδικα. Ο Spencer θέλοντας να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του θέλει να προσεγγίσει τους Saviors χρησιμοποιώντας την διπλωματική οδό. Μια χαρά ως εκεί. Στο τέλος όμως αποφασίζει να κάνει μια κίνηση για να πάρει εκδίκηση από τον Rick για την καταστροφή που έφερε στην Alexandria με την άφιξη του (όπως πιστεύει αυτός τουλάχιστον). Όμως για κακή του τύχη ο Negan δεν εκτίμησε και τόσο αυτή τη προσέγγιση και τον βοήθησε να βρει τα κότσια του, κυριολεκτικά. Ο Spencer μισήθηκε από τους πάντες όχι τόσο γιατί δε χώνευε τον Rick αλλά τον τρόπο που βρήκε να του τι φέρει.


2. Lori Grimes

Σίγουρα γνωρίζατε πως η Lori θα είναι σε αυτή τη λίστα και είχατε δίκιο. Αλλά γιατί η κοπέλα δέχεται τόσο μίσος από τους fans; Ο λόγος πιστεύω είναι ο τρόπος που χειρίζοταν τα πράματα. Μόλις νόμιζε πως πέθανε ο άντρας της κατευθείαν τον απάτησε με τον κολλητό του. Όταν γύρισε ο άντρας της και τελικά δεν ήταν νεκρός αποφάσισε να απομακρύνει τον Shane όμως η επιμονή του ήταν τόσο μεγάλη που την έκανε να ζιτήσει από τον Rick να τον δολοφονήσει. Όταν τελικά ο Rick δολοφόνησε τον Shane η Lori νευριάζει με τον Rick. Η γυναίκα δεν ήξερε τι ήθελε και αντί να τα βάλει όλα κάτω και να τα λύσει από την αρχή αποφάσισε να παίξει αυτό το παιχνιδάκι. Ένας ακόμα λόγος που είναι τόσο μισητή πιστεύω πως είναι λόγο της ανικανότητας να προσέξει το παιδί της.1.Nicholas

Το άτομο που θέλανε όλοι να δούνε νεκρό από την αρχή. Η ανικανότητα, η αλαζονεία του και οι θάνατοι που προκλήθηκαν λόγο της δειλίας του τον κατατάσσουν πρώτο στη λίστα μας. Ο χαρακτήρας του ήταν ενοχλητικός και από τη πρώτη στιγμή γνωρίζαμε πως θα κάνει προκαλέσει κάτι κακό. Προσπάθησε να σκοτώσει τον Glenn και τελικά τον έφερε πιο κοντά στο θάνατο από ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα λείψει σε κανέναν.Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο αντιπαθητικοί και να ήταν άφησαν το δικό τους στίγμα στην σειρά. Πείτε μας τον δικό σας πιο αντιπαθητικό χαρακτήρα στα σχόλια !


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.