Περίληψη επεισοδίων 7.13 / 7.14 / 7.15 / 7.16 (Spoilers)Μετά τα spoiler των επεισοδίων 9-10-11-12 (ΕΔΩ) σειρά έχουν τα υπόλοιπα επεισόδια της season , πάμε να τα δούμε αναλυτικά :
 Επεισόδιο 7.13
Χαρακτήρες που παίζουν σε αυτό :  Maggie, Daryl, Sasha, Eugene, Rosita, Negan, Simon, Jesus, Enid, Gregory, Dr. Harlan Carson, Saviors
Οι τοποθεσίες που θα δούμε : Hilltop, Sanctuary
Πλοκή επεισοδίου : 
Η Sasha και η Rosita βρίσκονται σε μία αποστολή αυτοκτονίας καθώς φαίνεται ότι μόνες τους θα προσπαθήσουν να επιτεθούν στον Negan για να τον σκοτώσουν. 
Υπάρχει μία σκηνή όπου η Rosita και η Sasha καίνε ένα αυτοκίνητο, αργότερα μερικοί Saviors προσπαθούν να βάλουν μέσα σε κοντέινερ κάποιους Walkers που τα κεφάλια τους είναι καλυμμένα με μπουκάλες νερού . Τους Saviors αυτούς τους εξοντώνουν το δίδυμο Rosita Sasha . 
Μέσα στο Sanctuary καταφέρνει να μπεί μόνο η Sasha .
Υπάρχουν φήμες ότι ο Eugene έχει μία ευκαιρία για να φύγει αλλά την απορρίπτει. 
Επίσης φήμες υπάρχουν ότι σε αυτό το επεισόδιο ο Jesus θα αποκαλύψει πως είναι Gay .

Επεισόδιο 7.14
Χαρακτήρες που παίζουν σε αυτό : Carol, Ezekiel, Morgan, Ben, Richard, Jerry, Daniel, άνθρωποι του Kingdom
Τοποθεσίες που θα δούμε : Kingdom, το σπίτι της Carol, εξωτερικές τοποθεσίες.
Πλοκή επεισοδίου: 
Αυτό το επεισόδιο θα εστιάσει στο Kingdom αλλά αυτήν την φορά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ευχάριστα ! Ο Richard και ο Ben θα πεθάνουν σε αυτό το επεισόδιο. 
Πιστεύουμε πως ο θάνατος του Ben θα ευθύνεται σε κάποιο νέο κόλπο του Richard καθώς θα προβάλει αντίσταση στους Saviors προκειμένου να κάνει τον Ezekiel να επιτεθεί στο Sanctuary το τίμημα αυτού του κόλπου θα πληρώσει ο Ben. 
Ο Morgan σέρνει το σώμα του Richard κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι ο θάνατος του Ben φέρνει στην επιφάνεια τον τρελό του εαυτό και θα σκοτώσει τον Richard. O Morgan θα επισκεφθεί την Carol και θα την ενημέρωσει (λογικα) για τον θάνατο του Abraham και του Glenn . Η Carol αργότερα γύρισε σκηνές στο Kingdom και έτσι εύκολα υποψιαζόμαστε ότι είναι εκεί για να εμψυχώσει τον Ezekiel να παλέψει .

Επεισόδιο 7.15
Χαρακτήρες που παίζουν σε αυτό :Rick, Michonne, Carl, Tara, Father Gabriel, Jesus, Daryl, Maggie, Aaron, Negan, Sasha, Gregory, Tobin, Eric, Natania, Cyndie, Rachel, Beatriz, Kathy
Τοποθεσίες που θα δούμε : Sanctuary, Hilltop, Oceanside
Πλοκή επεισοδίου: 
Η Tara σπάει την υπόσχεση της στην Cyndie και λέει στον Rick για το Oceanside . Μια μεγάλη ομάδα από Αλεξανδριανους επισκέπτεται το Oceanside . Από την στιγμή που πάει μία τόσο μεγάλη ομάδα στο Oceanside η συνάντηση των δύο ομάδων δεν μπορούμε να πούμε πως είναι ειρηνική . Θα υπάρχουν συγκρούσεις και οι γυναίκες του Oceanside δεν θα δεχτούν να παλέψουν ενάντια στον Negan . Ωστόσο η ομάδα μας δεν φεύγει με άδεια χέρια καθώς θα πάρει αρκετά από τα όπλα τους . Η Tara θα δώσει ρέστα και σε αυτό το επεισόδιο . Θα δούμε ωραίους παραθαλάσσιους Walkers . Η Sasha θα γίνει κρατούμενη του Negan κάποιος Savior θα είναι αρκετά επιθετικός απέναντι της και πολύ πιθανό αυτό να μην γίνει ανεκτό από τον Negan !

Επεισόδιο 7.16
Χαρακτήρες που παίζουν σε αυτό :  Rick, Michonne, Carl, Daryl, Maggie, Sasha, Rosita, Tara, Negan, Eugene, Jesus, Dwight, Simon, Father Gabriel, Aaron, Eric, Enid, Carol, Morgan, Judith, Ezekiel, Scott, Tobin, Jadis, Tamiel, Brion, Jerry, Daniel, Dianne, Eduardo, GPK, Saviors
Τοποθεσίες που θα δούμε : Sanctuary, Hilltop, Alexandria
Πλοκή: 
Ο Negan μαθαίνει για την εξέγερση που ετοιμάζει ο Rick και κατευθύνεται με στρατιώτες του στην Alexandria ο Eugene και η Sasha είναι μαζί τους αλλά η Sasha δεν καταφθάνει ζωντανή ! 
Πολύ έντονες φήμες ότι θα δούμε τον Abraham σε ένα Flashback ή ένα όνειρο όταν η Sasha θα πεθάνει. Η ομάδα από την χωματερή θα εμφανιστούν στην Alexandria και σύμφωνα με τα γυρίσματα θα ανοίξουν πυρά στην ομάδα μας , από ότι φαίνεται συνεργάζονται με τον Negan και προδίδουν την ομάδα μας ! 
Το επεισόδιο θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε ως μία χαοτική μάχη καπνός, σφαίρες και εκρήξεις θα επικρατούν ! 
Ο Rick και η Rosita θα τραυματιστούν αλλά οι πληγές δεν είναι σοβαρές . Ο Eugene θα πει στην ομάδα μας πως πρέπει να παραδοθούν και από ότι φαίνεται παίρνει το μέρος των Saviors . ( Γιατί ρε Eugene ?) Πολύ πιθανό η ομάδα μας να βρεθεί ακόμα μία φορά στα γόνατα με τον Negan να προσπαθεί να διαλέξει το θύμα του . Η λίστα όμως θα είναι πολύ μικρότερη αυτήν την φορά καθώς ο Negan θα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε Carl και Rick . O Carl σχεδόν θα γευτεί την Lucille ώσπου θα σωθεί από το Kingdom η Shiva θα δώσει ρέστα και η Carol μαζί με τον Ezekiel και τους υπόλοιπους από το Kingdom θα καταφθάσουν καβάλα σε άλογα . Η Michonne φάνηκε να γυρνάει σκηνές πάνω σε έναν γερανό παίρνοντας τον ρόλο της Andrea . Θα υπάρχει μία σκηνή από το Comic όπου η Andrea στην συγκεκριμένη περίπτωση η Michonne παλεύει με κάποιον και ένας από τους δυο τους καταλήγει να πέφτει από τον πύργο είμαστε σίγουροι πως αυτό ο κάποιος δεν θα είναι η Michonne ! Ο Negan αλλά και η ομάδα της χωματερής αποχωρούν ! Δυνατοί πανηγυρισμοί ακούστηκαν και κάποιος έβγαλε λόγο πολύ πιθανόν ο Ezekiel . H season θα τελειώσει με την Alexandria, το Hilltop και το Kingdom ενωμένους και έτοιμους για την τελική μάχη!
 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

  1. Για τον Dwight ξερουμε τιποτα και αν θα προσεγγίσει τους δικους μας με καποιον τροπο για να τους πει οτι ειναι με το μερος τους; Ας μου απαντησει καποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι νωρις ακομα. Αλλά σιγουρα θα δειξει καποια σημάδια δυσαρεσκειας

      Διαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.