Οι πιο θανάσιμοι χαρακτήρες της 7ης σεζόν με βάση την καταμέτρηση των θυμάτων τους.
Οι πιο θανάσιμοι χαρακτήρες της 7ης σεζόν με βάση την καταμέτρηση των θυμάτων τους.


Η έβδομη σεζόν του The Walking Dead μπορεί να μας οδήγησε στο να πιστεύουμε ότι δεν υπήρξε αρκετά θανάσιμη μετά από κάποια επεισόδια στα οποία εμφανίστηκαν οι φανατικά αγαπημένοι μας χαρακτήρες.Ωστόσο,ρίχνοντας μια ματιά πίσω από τα γεγονότα του πρώτου μισού της 7ης σεζόν,πολλοί χαρακτήρες αλλά και walkers ''έκαναν τα τελευταία τους βήματα''.

Χάρη σε έναν χρήστη του Reddit,μια ανάλυση του αριθμού των θυμάτων του κάθε χαρακτήρα αποκαλύπτει ποιος είναι ο πιο θανατηφόρος χαρακτήρας στην 7η σεζόν.

Στο τέλος της λίστας με 1 kill στο ενεργητικό τους βρίσκονται ο King EzekielCarol Peletier,ο Daryl Dixon και η AratCarol και ο King Ezekiel έχουν σκοτώσει από έναν walker,ενώ ο Daryl και η Arat είναι υπεύθυνοι για την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής ο καθένας.Η Arat σκότωσε την Olivia και ο Daryl τον Fat Joey.

Ο Carl είναι ένα βήμα πιο μπροστά με 2 ''ανθρώπινα'' kills και ο Dwight κατατάσσεται ακριβώς πάνω από τον Carl έχοντας 3 kills (2 walkers και 1 άνθρωπο). Στη συνέχεια Michonne, Heath και Morgan με 4 kills ο καθένας (το 1 kill της Michonne είναι ''ανθρώπινο'').Με 5 killsRosita τους
περνάει,και με 7 killsMaggie RHEE και η Cyndie από Oceanside βρίσκονται ακριβώς από πάνω. Όλα τα kills τους αφορούν walkers.


Ακολουθούν οι 5 πιο θανατηφόροι χαρακτήρες της 7ης σεζόν του The Walking Dead.


5.Με 8 kills η Sasha Williams βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας,και τα 8 ήταν walkers.
4.Στην 4η θέση βρίσκεται η Tara Chambler με 11 kills,και τα 11 ήταν walkers.
3.Στην 3η θέση με το ''χάλκινο μετάλλιο'' βρίσκεται ο Paul ''Jesus'' Rovia με 12 kills,και τα 12 ήταν walkers.
2.Στη 2η θέση βρίσκεται ο Rick Grimes έχοντας σκοτώσει 14 walkers και 0 ανθρώπους (όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο) μέχρι στιγμής.
1.Και ο πιο θανατηφόρος χαρακτήρας της 7ης σεζόν είναι φυσικά ο Negan έχοντας στο ενεργητικό του 26 kills (23 walkers και 3 ανθρώπους).

Ακολουθεί ολόκληρος ο κατάλογος με τα kills έτσι όπως τον έχει αναλύσει ο χρήστης του Reddit,VirulentViper.


 

 

 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.