Andrew Lincoln : 'Eίμαι στο πλευρό όσων γράφουν την πλοκή'O Andrew Lincoln έχει ακούσει παράπονα από κάποιους φαν για την 7η σεζόν του Walking Dead. Και αποκάλυψε πως ήταν ακόμα πιο επίπονο γι'αυτόν στην διάρκεια των γυρισμάτων για το 1ο μέρος της σεζόν. Αλλά λέει στους τηλεθεατές να έχουν πίστη και επιμένει πως η πίστη του στους συγγραφείς και τους παραγωγούς, που 'πλάθουν' την ιστορία, ποτέ δεν χάθηκε.
Ρωτήθηκε σχετικά με την αντίδραση του σε κάθε αρνητικό σχόλιο των φαν και μίλησε για την ''γενναία, έντονη και επίσης προκλητική ιστορία που δοκιμάζουμε.''ENTERTAINMENT WEEKLY:Όλοι σας μας προειδοποιήσατε πως το 1ο μισό της 7ης σεζόν θα είναι σκληρό. Τι καταλαβαίνεις από τα παράπονα για το ότι ήταν υπερβολικά σκληρό;

ANDREW LINCOLN: Ο παραγωγός Scott Gimple μου το εξήγησε με έναν τρόπο, που βρήκα πολύ χρήσιμο, που ήταν πιο χρήσιμος από το να έχουμε απλά ένα ωραίο και ενθουσιώδες 'χτίσιμο' του πολέμου ανάμεσα στον Negan και τον Rick. Ήθελε ο κόσμος να θέλει πιο πολύ - να νιώσει πραγματικά ότι θέλουν δικαιοσύνη, και να αντιληφθούν επίσης το κόστος όσων συνέβησαν και το γιατί προτίθενται να ρισκάρουν όλα ξανά, ενώ συνειδητοποιούσαν πως ριψοκινδύνευαν πολλές πολλές ζωές. Πιστεύω πως ήθελα πραγματικά να αισθανθούμε σαν το κοινό, από το να ζητάμε για αίμα, να θέλουμε δικαιοσύνη για ό'τι συνέβη. Και αυτός, για μένα, ήταν ένας χρήσιμος τρόπος να αντιληφθώ το γιατί έπρεπε να ήταν τόσο απορροφυτική και τόσο επίπονη- σίγουρα για όλους που υποδυόμασταν στο σετ, αλλά επίσης, θεωρώ και για το κοινό.

Είσαι αρκετά καλός στο να παίρνεις απόσταση από τον γύρω θόρυβο και την μουρμούρα, αλλά όταν ματώνεις, υδρώνεις και εξαντλείσαι γι'αυτό, δεν είναι δύσκολο όταν ακούς τον κόσμο να παραπoνιέται γι'αυτό;

Κοίτα, αυτό είναι το νόημα του να δημιουργείς κάτι. Ανοίγει την συζήτηση, έτσι δεν είναι; Και στην τελική έχεις την δική σου προσωπική αντίδραση σε ό'τι βλέπεις. Και ξέρεις, προφανώς, πως δεν θέλεις να είναι αρνητικό, αλλά εάν προσπαθήσεις να φτιάξεις κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό και απαιτητικό- και μακάρι επικίνδυνο και νεό- μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει διαφορετικές αντιδράσεις από το κοινό. Και είμαι στο πελυρό όσων γράφουν την πλοκή, ειδικά στους συγγραφείς και σε όσους σκηνοθετούν. Πιστεύω πως η ιστορία που δοκιμάζουμε είναι γενναία, έντονη και επίσης απαιτητική.


Και εσείς πάντα αποδίδετε. Θυμάμαι πίσω, στην 2η σεζόν, όταν η αναζήτηση για την Sophia φαινόταν πως θα διαρκήσει για πάντα, μεφερθήκαμε όμως στον αχυρώνα και το αποτέλεσμα σίγουρα άξιζε.

Όπως είπα προηγουμένως, οι τηλεθεατές μπορούν να νιώσουν όπως θέλουν για την σειρά, και είναι ενδιαφέρον ο τρόπος που το βλέπουν διαφορετικά πλεόν.Και ξέρω πως ο κόσμος θέλει να βλέπει παραπάνω από 1 επεισόδιο την εβδομάδα, απλά επειδή είναι καθηλωτικη η αφήγηση της πλοκής και θέλουν να μάθουν τι θα συμβεί στην συνέχεια.Και θεωρώ πως το να πρέπει να περιμένεις είναι ένα καλό πράγμα, διότι βλέπεις αλλά πράγματα ξανά και τα βλέπεις με διαφορετική ματιά. Παρόλ'αυτά θα μπορούσα να πω πως αυτή η σεζόν βγάζει περισσότερο νόημα μόλις φτάσουμε στο τέλος του 16ου επεισοδίου. Οι εξαιρετικοί συγγραφείς που έχουμε παίρνουν κάποια ρίσκα, και εγώ τους θαυμάζω γι'αυτό, Εκτιμώ οποιονδήποτε παίρνει ρίσκα.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.