Ο Corey Hawkins μιλάει για την μοίρα του Heath


Η μοίρα του Heath στο The Walking Dead μπορεί να γίνει ένα από τα άλυτα μυστήρια,για το οποίο ποτέ δεν θα μάθουμε την απάντηση.
Στο επεισόδιο 7x06, το μόνο επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε ο χαρακτήρα του Corey Hawkins, ο Heath περικυκλώθηκε από ζόμπι σε μια γέφυρα. Ο χαρακτήρας του έβαλε τα δυνατά του για να αποσπάσει την προσοχή των ζόμπι στην προσπάθεια του να προστατέψει την Tara, που τελικά έπεσε από την γέφυρα στο νερό.Με την αφήγηση του επεισοδίου να γίνεται από την δική της οπτική πλευρά, δεν είδαμε τον Heath ξανά.
Ο Hawkins πρόσφατα μίλησε σχετικά με τις πιθανότητες να ξαναδούμε τον Heath ξανά στο The Walking Dead και,απ’ότι φαίνεται, είναι μόνο αυτό· πιθανότητες.
‘’Είναι συνήθως πολύ μετρήσιμο,σωστά; Αλλά εγώ και ο {παραγωγός} Scott{Gimple} είχαμε πολλές συζητήσεις: ο Scott ήταν τέλειος στο να ρωτάει και να μιλάει και να προσπαθεί να καταλάβει ποία είναι η πορεία του χαρακτήρα, και ξέρεις, τα επαγγελματικά πράγματα σε πηγαίνουν εκεί που σε πηγαίνουν, αυτό είναι φυσικό. Αλλά το αφήσαμε ανοιχτό… γι’αυτό θα πω πως υπάρχει πάντα μια πιθανότητα, πάντα υπάρχει ένας τρόπος.’’
Ο Hawkins θα είναι το πρόσωπο της νέας σειράς της Fox 24:Legacy,που ξεκινάει τον Φεβρουάριο.Οι ηθοποιοί του The Walking Dead της AMC δεν επιτρέπεται να πηγαίνουν σε άλλες σειρές για να αποφύγουν δυσκολίες του προγράμματος. Παρόλ’αυτά, ο Hawkins εμφανίστηκε σε σποραδικά επεισόδια στην σειρά και έτσι μπορεί να κάνει μια επιστροφή έκπληξη.
Στα κόμικ, ο Heath είναι ζωντανός ακόμη στο αντίστοιχο κομμάτι που έχει φτάσει η τηλεόραση. Στην πραγματικότητα, του κόβεται το πόδι σε μια εικονική στιγμή στην διάρκεια του πολέμου ενάντια στον Negan και των Saviors, αλλά επιβιώνει ακόμη και απ’αυτό.Μένει να φανεί το αν θα προβληθεί ή όχι αυτή η σκηνή στην τηλεόραση με ή χωρίς τον Heath.
Μην περιμένετε όμως να δείτε τον χαρακτήρα άμεσα.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.