Από πού προήλθε το όνομα του Negan?Από πού προήλθε το όνομα του Negan?


Όταν ο μεγαλύτερος κακός του universe της αγαπημένης μας σειράς ονομάζεται Negan, δεν είναι παράλογο να αναρωτιέσαι: " Μα ποιος δίνει σ'έναν χαρακτήρα το όνομα Negan?" Η απάντηση είναι, φυσικά, ο Robert Kirkman.

Είναι άραγε αυτό το όνομα πραγματικό; Δηλαδή, υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη γη που ονομάζεται έτσι; Ή είναι φτιαχτό και αποτελεί επινόηση του δημιουργού των comics, Robert Kirkman; Αυτές είναι κάποια παραδείγματα από ερωτήσεις που όλοι, πάνω-κάτω έχουμε θέσει στον εαυτό μας. Ερωτήσεις που ξεκίνησαν το 2012 από τους αναγνώστες των comics όταν πρωτοεμφανίστηκε στο 100ό τεύχος και συνεχίστηκαν πέρσι στην 6η σεζόν όταν πρωτοακούστηκε το όνομά του. 

O Robert Kirkman εξήγησε πως κατέληξε στο συγκεκριμένο όνομα για έναν από τους σημαντικότερους χαρακτήρες που δημιούργησε στο Talking Dead που προβλήθηκε μετά το mid-season finale. Ο δημιουργός της σειράς επισήμανε ότι ένα από τα πράγματα που του αρέσει να κάνει είναι να επινοεί ονόματα που δεν είναι πραγματικά ονόματα και στη συνέχεια να τα ψάχνει στη μηχανή αναζήτησης της "Google" για να δει αν όντως ονομάζεται κάποιος άλλος άνθρωπος έτσι. Ο ίδιος αναφέρει: "Απλά ήθελα το όνομα να ακούγεται αρνητικά κατά κάποιον τρόπο, έτσι αποκαλούσα τον συγκεκριμένο χαρακτήρα 'Nagus' για πολύ καιρό, ένα όνομα που πραγματικά μου ήρθε από το πουθενά." Επειδή, όμως, το 'Nagus' ήταν όνομα ενός χαρακτήρα στο Star Trek: Deep Space 9, o Kirkman σκέφτηκε ότι δε θα ταν καλή ιδέα να τον ονομάσει έτσι και κατέληξε στο όνομα Negan, που του ακουγόταν ωραίο.

Όχι απλά ακούγεται ωραίο, αλλά το όνομα 'Negan' θα σου μείνει από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα ακουστεί στα αυτιά σου. Σίγουρα, η επιλογή του Robert Kirkman να κατασταλάξει στο συγκεκριμένο όνομα ήταν σωστή. Εσείς τι λέτε;


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.