Ο πραγματικός λόγος που σκοτώθηκε η Olivia

Μέχρι τώρα πολλοί χαρακτήρες , μερικοί αγαπημένοι μερικοί μισητοί, έχουν χάσει τη ζωή τους από την τρέλα του Negan αλλά και των ακόλουθων του. Ένας από αυτούς ήταν η Olivia που σίγουρα μας έπιασε όλους απροετοίμαστους. Η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Arat (Elizabeth Ludlow), τη δολοφόνο της  Olivia σε συνέντευξη της αποκαλύπτει το λόγο που ο χαρακτήρας της αποφάσισε να σκοτώσει την Olivia.

Σύμφωνα με την Elizabeth ο θάνατος της Olivia ήταν θέμα εμπιστοσύνης. Μερικά επεισόδια πριν o Negan μάζευε όλα τα όπλα από την Alexandria και παρατήρησε πως δύο από αυτά που ήταν γραμμένα στις λίστες που κρατούσε η Olivia δε μπορούσαν να βρεθούν πουθενά.  Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Negan ο οποίος ρίχνει όλο το θυμό του πάνω στην υπεύθυνη της αποθήκης. H Arat τη στιγμή εκείνη είχε κατηγορήσει την Olivia για την εξαφάνιση αυτών των όπλων. Την κατηγόρησε πως έλεγε ψέματα για το που βρίσκονταν τα όπλα. Έτσι όταν ο Negan της ζήτησε να “σκοτώσει κάποιον” χωρείς να προσδιορίζει ποιον ακριβώς αυτή αποφάσισε να σκοτώσει το άτομο που συμπαθούσε λιγότερο.

Είναι μια λυπηρή και όχι και τόσο ικανοποιητική εξήγηση, εφόσον ξέρουμε πως η Olivia δεν είχε να κάνει με την εξαφάνιση των όπλων, όμως βγάζει νόημα από τη μεριά της Arat εφόσον ποτέ δεν έγινε γνωστό ποιος ήταν υπεύθυνος.


Εσείς τι πιστεύετε; Είναι αυτός ο πραγματικός λόγος που η Olivia σκοτώθηκε ή πιστεύετε πως η εξήγηση βρίσκετε αλλού; Γράψτε μας στα σχόλια τι πιστεύετε!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.