Για πόσες ακόμα Seasons θα συνεχιστεί το The Walking Dead?Ό Robert Kirkman είχε βαφτίσει από την αρχή το The Walking Dead ως «το μετά- αποκαλυπτικό zombie δράμα χωρίς τελειωμό». Τώρα διανύουμε τον 7ο χρόνο της σειράς με την 7η Season να προβάλλεται και την 8η να έχει επιβεβαιωθεί, είναι φανερό πως το TWD δεν θα μας αφήσει σύντομα.
Τα γεγονότα της 7ης Season αντικατοπτρίζουν τα γεγονότα του 100ου τεύχους της διάσημης  comic σειράς στην οποία το show είναι βασισμένο. Άρα εφόσον χρειαστήκαμε 7 χρόνια για να φτάσουμε στο 100 λογικά θα χρειαστούμε άλλα 7 για να φτάσουμε στο 200! Άρα μπορούμε να φανταστούμε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχιστεί μέχρι το 12ο-13ο κύκλο.  Ο Robert Kirkman σχολίασε σε συνέντευξη του πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει να μας προσφέρει περιεχόμενο ούτε στη σειρά αλά ούτε και στο comic. “Μας πήρε 6 χρόνια να φτάσουμε στο επεισόδιο 100 του comic” “ Θα μας πάρει άλλα 6 χρόνια να φτάσουμε στο επεισόδιο 200, αυτό λογικά θα μας πήγαινε στην 12η Season!! Και ακόμα και τότε το show θα είχε αρκετό δρόμο να διανύσει για να καλύψει την ιστορία του comic”.

Εμείς σαν fans της σειράς πάντως δε χρειάζεται να ανησυχούμε πως η σειρά θα φτάσει σε ένα τέλος σύντομα. Με 10 εκατομμύρια άτομα που πιάνει το The Walking Dead και με 4 εκατομμύρια που πιάνει η αδελφική σειρά Fear The Walking Dead σίγουρα γνωρίζουμε πως το αγαπημένο μας zombie δράμα δεν θα μας αφήσει σύντομα.
 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.