Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο για το τεύχος 166
Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο για το τεύχος 166

Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο για το τεύχος νούμερο 166 και τα συμπεράσματά μας είναι αρκετά. Καταρχάς, να σας θυμίσουμε ότι το εξώφυλλο του προηγούμενου τεύχους (το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε αυτό ακόμη) απεικονίζει τον Heath να βρίσκεται σε κίνδυνο, υπό την απειλή των ανθρώπων του Sanctuary. Το εξώφυλλο προβάλλει τους συγκεκριμένους χαρακτήρες, ζωγραφισμένους με σκοτεινές σκιές, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να δούμε τα πρόσωπά τους και τις φιγούρες τους. Ξεχωρίζουν όμως η Sherry, η Tara (όχι αυτήν από τη τηλεοπτική σειρά) και ο John με το ένα μάτι!

Στο συγκεκριμένο εξώφυλλο αντικρίζουμε τον αγαπημένο μου, πλέον, χαρακτήρα από την σειρά των comics, τον Dwight να έχει το πάνω χέρι στην προσωπική μονομαχία με τον John από το Sanctuary. Πίσω από τους δύο άντρες, στο φόντο, βλέπουμε την Sherry και την Tara, να κείτονται νεκρές ή αναίσθητες! Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: οι κάτοικοι της Alexandria ήρθαν σε σύγκρουση με αυτούς του Sanctuary. Ακόμη μία φορά που δεν επικρατεί ηρεμία στον αγαπημένο μας κόσμο της αποκάλυψης. Δείτε και το εξώφυλλο ολοκληρωμένο:


Το συγκεκριμένο τεύχος θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Όσοι διαβάζετε το comic, ποιες είναι οι προβλέψεις σας για το συγκεκριμένο καινούριο κεφάλαιο που ανοίγει για τους επιζώντες μας; Όσοι δεν διαβάζετε το comic, υπομονή λίγες μέρες!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

  1. ξερουμε εαν σκοπευουν να βάλουν τέλος στο κόμικ? δε μπορω να φανταστώ εαν 'εμεινε κ κατι άλλο να σκεφτούν να κάνουν ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Kirkman πριν από 2-3 χρόνια είχε πει πως έχει ξεκάθαρο πλάνο μέχρι το τεύχος 200. Δηλαδή ως τώρα θα έχει πλάνο για πολλά ακόμα τεύχη. Στοχεύει είπε γύρω στα 300 κόμικ, οπότε έχει ψωμί ακόμα το story

      Διαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.