Οι εντυπώσεις για το 7χ10 (New Best Friends)Μόνο βαρετό δεν το λες το δεύτερο μέρος της 7ης σεζόν, έχουμε μπει σε μία πορεία πολέμου και κάθε επεισόδιο έχει κάτι διαφορετικό να μας δείξει..Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε πολλά, είδαμε την αρχηγό του νέου γκρουπ και τι απέγινε ο Father Gabriel,μάθαμε το σχέδιο του Richard για τους Saviors αλλά το σημαντικότερο ήταν η επανένωση του Daryl και της Carol..

Ένα πρώτο σχόλιο και προσωπική άποψη είναι ότι δεν θυμάμαι πότε μία τόσο δυνατή αγάπη όπως βλέπουμε ανάμεσα σε Daryl και Carol, δεν είναι ερωτική,δεν είναι αδελφική ούτε καν φιλική αυτή η σχέση..Είναι κάτι παραπάνω που δεν μπορεί να προσδιοριστεί με λέξεις..Μπορούν απλά να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο χωρίς να χρειάζεται να μιλάνε..

Ας πάμε να δούμε τι γράφτηκε από τους χρήστες του Twitter παγκοσμίως αλλά και τα πρώτα Ελληνικά σχόλια για το επεισόδιο...

Το επεισόδιο ξεκίνησε με την παράδοση των αγαθών του Βασιλείου στους Saviors και κλασικά ο μανούρας ο Richard (αφού τον προκάλεσε και ο άλλος) βρέθηκε στο επίκεντρο..και αντιπάθεια για τον Richard συνεχίστηκε μέχρι που αποκάλυψε το σχέδιο του στον Daryl όπου συμπεριλάμβανε και την Carol..

Ενώ μετά τους τίτλους έναρξης μεταφερθήκαμε στην χωματερή όπου είδαμε την ομάδα μας να έρχεται σε επαφή με το νέο γκρουπ..Επίσημο όνομα δεν έχει δοθεί σε αυτήν την ομάδα,όποτε ας τους φωνάζουμε "Σκουπιδιάρηδες"η "Χίπστερς" όπως τους ανέφερε ο Andrew Lincoln σε μία συνέντευξη τους....Εκεί γνωρίσαμε την αρχηγό τους την Jadis όπου σε κάποιους θύμιζε την Αlis από το Resident Evil σε άλλους θύμισε ότι δεν υπάρχουν κομμωτήρια στην αποκάλυψη..Αρνητικά σχόλια εισέπραξε και η Rozita..


To επεισόδιο χωρίστηκε σε τρία μέρη των 15 λεπτών,έτσι φτάσαμε στο τελευταίο τέταρτο με την πιο δυνατή σκηνή μετά την πρεμιέρα η οποία ήταν η επανασύνδεση της Carol με τον Daryl..H σκηνή που άνοιξε την πόρτα η Carol και είδε τον Daryl πρέπει να έφερε μια τεράστια ρίγη σε πολλούς φανς..


Τα σχόλια αφορούσαν την μη παραδοχή του θανάτου των Glenn και Abraham στην Carol αλλά τα περισσότερα αφορούσαν την αγνή αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο...

Και μια καινούρια δυνατή φιλία φαίνεται στο ορίζοντα...Daryl και Shiva...
Για το τέλος σας άφησα τα Ελληνικά σχόλια,μπορεί να μην είναι πολλά,αλλά μπορούμε να σιγά σιγά να μεγαλώνουμε την παρέα μας στο Twitter.. Το δικό μας hastag είναι #twdgreekfanatics, σχολιάστε ελεύθερα ότι θέλετε στο Twitter..
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.