Οι εντυπώσεις για το 7χ11 (Hostiles and Calamities)Πολλά ειπώθηκαν για αυτό το επεισόδιο..Βαρετό,χαζό κάποιοι είπαν και πολύ χειρότερα..Για μένα ήταν από τα καλύτερα επεισόδια του κύκλου ..Από την αρχή του επεισοδίου φάνηκε ότι θα ήταν ένα επεισόδιο φτιαγμένο πάνω στον χαρακτήρα του Eugene,μπορεί να μην Daryl η Rick αλλά ο Eugene έχει πολλούς φανς...

H πλοκή του επεισοδίου μπορεί να ήταν αργή για πολύ κόσμο αλλά ο χαρακτήρας του Eugene σου δίνει πάτημα για έναν τρελό και μοναδικό τρολάρισμα που προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει σε κανένα επεισόδιο της σειράς.. Από την μία τα βιντεοπαιχνίδια και οι πίκλες από την άλλη η παραδοχή του ότι είναι "o Negan" έκαναν το hastag "thewalkingdead eugene" νούμερο ένα για περίπου 20 ώρες αφού αναρτήθηκαν περισσότερα από 450,000 tweets...Κάποια χαρακτηριστικά που διάλεξα ήταν τα εξής..
Μην ξεχνάμε ότι σε αυτό το επεισόδιο είδαμε και άλλον ένα χαρακτήρα που αγαπάμε να μισούμε..Τον Dwight,ο οποίος από φαίνεται αμφιταλαντεύεται ανάμεσά στις σκέψεις του..Πολλοί θεωρούν ότι αυτός θα είναι ο προδότης ενώ κάποιοι άλλοι τον λατρεύουν....Εμείς δεν υιοθετούμε καμία άποψη,απλά τις αναφέρουμε..


Και κάπως έτσι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ότι μένουν μόνο αλλά 5 επεισόδια μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν...Αρά ετοιμαζόμαστε για αυτό που περιμένουμε εδώ και 5 μήνες..Τον μεγάλο πόλεμο..
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.