Εμφάνιση της Clementine στο Show;
Ο πολυβραβευμένος τίτλος της Telltale Games The Walking Dead” είναι γεγονός πως έχει ελάχιστα κοινά με το show και το comic όσον αφορά την Ιστορία των πρωταγωνιστών. Σίγουρα παίρνουν μέρος στον ίδιο κόσμο την ίδια περίοδο όμως μέχρι τώρα η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού δεν έχει παίξει κάποιο ρόλο στο show και  οι πρωταγωνιστές του show δεν έχουν παίξει κάποιο ρόλο στο game (με την εξαίρεση του Jesus στην 3η Season του παιχνιδιού). Παρόλα αυτά όμως κάποιες αποκαλύψεις από το The Walking Dead: New Frontier μας κάνουν να σκεφτούμε πως αυτό πρόκειται να αλλάξει.


O Editorial Director Sean Mackiewicz της Skybound απάντησε τελευταία στο γράμμα για τη στήλη «The Walking Dead” #163 hints. O συγγραφέας  του γράμματος, Mtthew Friesen, ρώτησε για τη πιθανότητα του βασικού πρωταγωνιστή στο παιχνίδι Clementine να βρει το δρόμο της στο Show της AMC ή το Comic, σημειωτέον πως πρόσφατα γνώρισε τον Paul JesusMonroe, έναν χαρακτήρα που εμφανίζεται και στο comic και στην τηλεοπτική σειρά.
Συγκεκριμένα το γράμμα έγραφε:

Γεια σου ομάδα!

Με τα επεισόδια 1 και 2 τους “New Frontier” να είναι έτοιμα, και βλέποντας πως η Clamentine και ο Jesus καταλήγουν να συναντηθούν, μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες (για τη πιθανότητα) η Clementine να εμφανιστεί στο Comic η στη τηλεοπτική σειρά; Φυσικά οι χαρακτήρες στο comic δεν παγώνουν στο χρόνο όταν δεν γίνεται η συγγραφή τους (μπορείς να φανταστείς κάτι τέτοιο;) και τα γεγονότα μεταξύ της Clementine και του Jesus να πάρουν μέρος  “εκτός κάμερας”, αλλά όπως ανέφερες το “New Frontier” και το Comic βρίσκονται περίπου στην ίδια χρονική περίοδο, φαίνετε πως άμα υπάρχει χρόνος να την εμφανίσουμε (στο comic) αυτό θα γίνει σύντομα. Ένας επανεμφανιζόμενος χαρακτήρας θα ήταν κάτι ωραίο (Εύχομαι) αλλά ακόμα και μία εμφάνιση θα ήταν τέλεια!

Ευχαριστώ,
Matthew Friesen

Η απάντηση του Mackiewicz δεν μας “κλείνει το μάτι ”  επιβεβαιώνοντας μας ανεπίσημα πως κάτι τέτοιο είναι στα σχέδια (μάλιστα το γεγονός είναι πως η εμφάνιση της Clementine στο The Walking Dead του Comic ή της σειράς είναι σχετικά χαμηλά στις προτεραιότητες), αλλά αφήνει αρκετό χώρο στους fans τους παιχνιδιού να έχουνε ακόμα ελπίδες. Είπε συγκεκριμένα:

Το τελευταίο δημιούργημα της Telltale το (The Walking Dead) game series, “The New Frontier”, παίρνει μέρος μετά το επεισόδιο #126 του Comic. Οπότε πολλά μπορούν να γίνουν μέχρι να εμφανιστεί. Και αυτό δεν είμαι απλα εγώ που αποφεύγω να δώσω απάντηση. Δεν έχω ιδέα… ακόμα. Χρειάζεται χρόνος για να γραφτούν αυτά τα πράγματα.Ενώ υπάρχει ακόμα ελπίδα για την ομάδα της Clementine, μη κρατάτε την αναπνοή σας περιμένοντας για το casting ενός νέου παιδιού για το show. Όπως είπε και ο Mackiewicz κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν χρόνο για να γραφτεί.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.