Ο Greg Nicotero αποκαλύπτει τι κάνει το 2ο μισό της 7ης σεζόν να φαίνεται νοσταλγικό


Το The Walking Dead έθισε τους φαν του κυρίως χάρις στο καστ του. Όχι μόνο η ομάδα αλληλεπιδρά όπως κανείς άλλος αλλά και η χημεία τους στην σειρά και τα ταλέντα τους βοήθησε στο να κάνουν την σειρά της AMC την επιτυχία που είναι σήμερα.

Όταν το The Walking Dead επιστρέψει για το υπόλοιπο της 7ης σεζόν, θα δούμε επιτέλους το καστ ενωμένο αφού είχαν όλοι περάσει το 1ο μισό της σεζόν τελείως διάσπαρτοι. Για μερικούς φαν, αυτό είσαι φανεί λίγο νοσταλγικό. Οι πρώτες σεζόν του The Walking Dead τους είχαν όλους μαζί και κάπως έτσι όλοι 'ερωτεύτηκαν' την σειρά εν τέλει.
Ο Greg Nicotero εν όψει του Walker Stalker Cruise έδωσε την δικη του οπτική στο τι κάνει τα επόμενα επεισόδια τόσο ξεχωριστά.
''Το να έχω την ευκαιρία να αφήσω να 'δημιουργηθεί' η χημεία των ηθοποιών, υπάρχουν πολλά να πούμε για την χημεία μεταξύ των ηθοποιών,'' είπε ο Nicotero. ''Όταν τους βλέπεις μαζί είναι τέλειο. Όντως φαίνεται νοσταλγικό και για μένα αυτό συμβαίνει όταν η σειρά βρίσκεται στα καλά της. Βάζει 'φωτία στις φιάλες αερίου'. Η mid-season πρεμιέρα, θεωρώ πως έχει όλα αυτά που οι φαν θέλουν.
Ο Nicotero σκηνοθετεί το επεισόδιο της επιστροφής του The Walking Dead, και ακόμα 2 αργότερα από τα 8 που μένουν. Γι' αυτό που οι φαν ενδιαφέρονται, όμως, είναι πως επιτέλους ο Rick Grimes και ο Daryl Dixon είναι μαζί.
Η επίσημη σύνοψη για τα εναπομείναντα 8 επεισοδια της 7ης σεζόν του The Walking Dead αναφέρει...
Η ομάδα του Rick θα ανακαλύψει ξανά πως ο κόσμος δεν είναι έτσι όπως νόμιζαν. Είναι πολύ μεγαλύτερος απ'ότι είχαν δει έως τότε. Παρόλο που έχουν έναν συγκεκριμένο σκοπό -να νικήσουν τον Negan- αυτό δεν θα έρθει εύκολα. Πιο σημαντικό, το ότι η νίκη θα απαιτεί πολλά περισσότερα από την Alexandria. Χρειάζονται τους αριθμούς από το Kingom και το Hiltop, αλλά όπως και ο Rick ένιωσε, ο Ezekiel ( Khary Payton) και Gregory ( Xander Berkeley) δεν θέλουν αιματοχυσία. Το να τους πείσει να κάνουν το αντίθετο, θα χρειαστεί περισσότερα από ομιλίες. Οι αποστάσεις που ο Rick και η ομάδα του θα διανύσουν ώστε να βρουν όπλα, φαγητό και νέους πολεμιστές, θα είναι απίστευτες.

Θα συναντήσουμε νέους επιζόντες σε εκπληκτικά μέρη. Θα δούμε τον Rick και την ομάδα να δοκιμάζονται με τρόπους που δεν έχουν δει ποτέ. Θα δούμε προδοσία από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Ο Rick είναι πεπεισμένος πως θα δει την ομάδα του και πολλούς άλλους να ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό σκοπό να 'ρίξουν' τον Negan. Αλλά καμία προετοιμασία δεν θα ετοιμάσει την ομάδα με τον πόλεμο (all-out war) με τον Negan και τον στρατό του.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.