Ο Khary Payton μιλάει για την απόφαση του Ezekiel
Με την επιστροφή του TWD, λίγος χρόνος πήγε χαμένος προτού ο Rick ξεκινήσει την εκστρατεία του ενάντια στον Negan ενώνοντας όλες τις κοινότητες. Όμως από ότι φαίνεται ο πόλεμος δε θα ξεκινήσει ακόμα αφού ο Ezekiel απέρριψε τη πρόταση του Rick να πάρει μέρος στις συρράξεις.

Ο Khary Payton που υποδύεται τον Ezekiel αποκάλυψε σε συνέντευξη τι πιστεύει ο ίδιος για την απόφαση του βασιλιά του Kingdom:
“Δε ξέρω αυτούς τους ανθρώπους” αποκρίθηκε ”Ήρθαν χτυπώντας την πόρτα και θέλουνε να πάμε σε πόλεμο. Ζητεί (ο Rick)να ξεκινήσουμε πόλεμο . Αυτό είναι κάτι σοβαρό. Μέχρι τώρα ο Ezekiel είναι ο μόνος αρχηγός που ήρθε σε επαφή με τους Saviors και δεν έχει χάσει κανέναν. Στο μυαλό του Ezekiel τα πράγματα είναι κάπως «Τα καταφέρνω μία χαρά. Προστατεύω τους ανθρώπους μου. Κάνω ότι χρειάζεται για να τα καταφέρω. Κρατάω την ειρήνη, και καταλαβαίνω πως εσείς είστε φίλοι του Jesus, αλλά μόλις σας γνώρισα. Υπάρχει διαφορά στο να βοηθήσω κάποιον που μόλις γνώρισα και το να πάω σε πόλεμο με κάποιον που μόλις γνώρισα»”


Ο Ezekiel δεν έχει στόχο να αλλάξει γνώμη κάτω από αυτές τις συνθήκες αλλά ξέρουμε πως ο Rick θα γυρίσει πίσω έτσι και αλλιώς για να τον μεταπείσει.


 “Δεν ξέρω αν ο Rick μπορεί να κάνει κάτι” είπε ο Payton ”Πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τις σχέσεις του Kingdom και των Saviors που αλλάζουν. Μέχρι τώρα έχει ακούσει για τα πράγματα που έχουν κάνει οι Saviors, αλλά δεν τα έχουν κάνει σε αυτόν. Δεν τα έχουν κάνει στους ανθρώπους του, και άλλα πράγματα που έχουν γίνει πιστεύω πως είναι φήμες. Αυτή τη στιγμή, δεν είναι πιθανό να δεσμευτεί, βάζοντας τις ζωές των ανθρώπων του σε κίνδυνο. Το έχει κάνει και στο παρελθόν και το έχει μετανιώσει. Προσπαθεί να είναι επιφυλακτικός βασιλιάς και να βάζει τους υπηκόους του πρώτους, αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει ο Rick να τον μεταπείσει. Είναι περισσότερο σχετικά με αυτόν να δει για το τι είναι ικανοί οι Saviors, όταν το δει αυτό δε θα έχει άλλη επιλογή. Ο πόλεμος πρέπει να είναι η τελευταία λύση. ”


“Δεν έχει γνωρίσει πολλούς ανθρώπους με καμένο πρόσωπο.” Αυτό μπορεί να βοηθήσει


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.