Η Michonne κλέβει την ατακα της Andrea !

Από την στιγμή που ο Rick και η  Michonne έγιναν ζευγάρι ο κόσμος του TWD σκεφτόταν αν θα πάρει και την θέση που είχε η  Andrea στην καρδία του Rick στο κόμικ, με το τέλος του 9ου επεισοδίου όλες οι απορίες λύθηκαν αφού η Michonne ξεστόμισε την ατάκα που είχε πει η Andrea στον Rick στο κόμικ..

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή,στο κόμικ η Andrea δεν πέθανε στο Woodbury αλλά με την πάροδο του καιρού ερωτεύτηκε τον Rick παρ'όλες τις αντιξοότητες που πέρασαν δημιούργησαν ένα δυναμικό ζευγάρι..Από την άλλη μεριά η Michonne κράτησε έχει σχεδόν την ίδια πορεία με το κόμικ με μία μεγάλη διαφορά.. Είναι ζευγάρι με τον Rick..H σκηνή που έκανε σκοποβολή η Michonne ήταν παρμένη από το κόμικ με την διαφορά ότι στην θέση της ήταν η Andrea...

Μέτα από την σκηνή με τα αυτοκίνητα η Michonne και ο Rick ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου κουρασμένοι αλλά τα είχαν καταφέρει για ακόμα μία φορά,τότε γύρισε και του είπε "We can make it. We can. We're the ones who live." ατάκα που είχε πει η Andrea στον Rick στο Comic και είναι κάτι σαν σλόγκαν μεταξύ τους και πολύ πιθανό να γίνει αυτό στην σειρά για τον Rick και την Michonne ..


Σιγά σιγά  βλέπουμε την Michonne ότι μπαίνει στα καλούπια της Andrea οπότε το μόνο που μένει είναι να δούμε και την δική της πορεία σαν την αγαπημένη του Rick..

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.