New Best Friends Spoilers (7x10)


Το 10ο επεισόδιο προβλέπεται πολύ πολύ δυνατό αν όχι τόσο σε δράση σίγουρα συναισθηματικά θα αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια ! Το επεισόδιο θα επικεντρωθεί σε δύο ομαδες στο Kingdom και στην ομάδα του Rick που στο 9ο επεισόδιο κατέληξε περικυκλωμένη από ένα σωρό οπλισμένους ανθρώπους . Πάμε να δούμε τι θα γίνει σε κάθε ομάδα ξεχωριστά ξεκινώντας από την ομάδα του Rick.
Θα μάθουμε αρκετά για αυτήν την νέα ομάδα . Αρχικα δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο καλοί μαχητές είναι , σύμφωνα με την αρχηγό της ομάδας τους την Jadis είναι σε αυτό το μέρος από την αρχή και οι ίδιοι δεν προσπάθησαν να πάρουν ποτέ τις προμήθειες από το πλοίο αλλά όταν είδαν τον Rick και τον Aaron να τα καταφέρνουν ενοχλήθηκαν (πολύ λογικό ) και για αυτό απήγαγαν τον Father Gabriel και τον ανάγκασαν να πάρει μαζί του και προμήθειες από την Alexandria.
Το μότο τους είναι παίρνουμε και δεν ενοχλούμε . Ο Rick θα ζητήσει να συνεργαστούν και εκείνοι θα δεχτούν να πολεμήσουν ενάντια στον Negan αρκεί η ομάδα μας να τους δώσει όπλα σύντομα ! Υπάρχει ένας Walker με καρφιά και αυτόν θα αναγκαστεί να τον σκοτώσει ο ρικ σε μία αυτοσχέδια αρένα προκειμένου να αποδείξει την αξία του . Το όνομα αυτού του Walker είναι Winslow και από ότι φαίνεται τον έχουν ξαναχρησιμοποιήσει καθώς στην αρένα που θα παλέψει ο Rick υπάρχει και ένα πτώμα. Στην μάχη με τον Winslow ο Rick θα τραυματίσει από κάποιο από τα καρφιά . Αρχικά θα χτυπήσει το πόδι του και αργότερα καθώς θα προσπαθεί να τον σπρώξει ένα από τα καρφιά θα περάσει το χέρι του . Ο Rick θα βρει εναν παλιό υπολογιστή μέσα στην σαβουρα και θα τον φέρει στο κεφάλι του Winslow και αργότερα θα τον χτυπήσει με ένα γυάλι στο κεφάλι .


Η Jadis είναι ενθουσιασμένη από τον Rick και δέχεται να πολεμήσει κατά του Negan αρκεί να της φέρει ο Rick όπλα και να κρατήσει μισές από τις προμήθειες που πήραν από τον Father Gabriel . Ο Rick αργότερα θα δώσει ένα δώρο στην Michonne παρόμοιο με αυτό που είχε βρει στην 3η season με τον Carl.
Σχετικά με το Kingdom ο Daryl κάνει και αυτός νέες φιλίες και βοηθάει τον Richard σε ένα σχέδιο που υποστηρίζει πως θα εξαγριώσει τον Ezekiel και θα τον κάνει να πάει για πόλεμο ενάντια στον Negan . Ο Richard λοιπόν έχει ένα σωρό από όπλα αλλά και αρκετά υλικά για να φτιάξει Molotov ζητάει από τον Daryl να τα χρησιμοποιήσουν ενάντια σε μερικούς Saviors , τότε ο Richard αποκαλύπτει στον Daryl πως έχει ετοιμάσει μία παγίδα και πως αν οι Saviors ακολουθήσουν τα ίχνη θα τους οδηγήσουν σε ένα άτομο για το οποίο ο Ezekiel νοιάζεται . Ο Daryl φυσικά δεν γνωρίζει πως πρόκειται για την Carol . Μόλις ο Daryl μάθει για την Carol θα εξαγριωθεί και θα επιτεθεί στον Richard ο οποίος υποστηρίζει πως αυτό πρέπει να γίνει. Ο Daryl θα ανταλλάξει μερικές φαπές με τον Richard ο οποίος νωρίτερα του έχει δώσει και μία νέα βαλιστρα . Ο Daryl επισκέπτεται την Carol και οι σκηνές με αυτους τους δύο θα μας αγγίξουν για τα καλά .Από την μια η φανταστική ερμηνεία της Melissa McBride και από την άλλη ο τρόπος που θα χειριστεί ο Daryl τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό. Οι δυο τους θα αγκαλιαστουν όταν βρεθούν και η έκφραση της Carol θα αλλάξει πολλές φορές . Αργότερα οι δυο τους μέσα στο σπίτι πλέον θα του εξηγήσει για ποιον λόγο έφυγε και πως αν έμενε θα έπρεπε να σκοτώσει και τότε δεν θα έμενε τίποτα από τον εαυτό της . Με τρεμαμενη φωνή θα τον ρωτήσει αν όλοι είναι καλά και ο Daryl βλέποντας την σε αυτήν την κατάσταση θα της πει ψέματα πως όλοι είναι καλά και πως ο Rick έκανε μία συμφωνία με τον Negan σαν αυτή που έχει κάνει ο Ezekiel .
Αργότερα οι δυο τους δειπνούν και όταν έρχεται η ώρα να φύγει ο Daryl ανταλλάζουν μία πολύωρη αγκαλιά ! Αργότερα ο Daryl συναντάει την Shiva όπου και την χαϊδεύει ο Morgan του λέει πως ο Ezekiel θα εντυπωσιαστεί και ο Daryl προσπάθει να πείσει τον Morgan πως πρέπει να πολεμήσει ωστόσο ο Morgan είναι κολλημένος στην θεωρία του και ο Daryl δεν βγάζει άκρη . Το επεισόδιο τελειώνει με τον Daryl να γυρνάει πίσω στο Hilltop και την Shiva να βρυχάται .  
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.