Ο Norman Reedus μιλάει για το μεγάλο Reunion του Daryl και της Carol .


Όσοι είστε Fan του Site μας εδώ και καιρό πολύ πιθανό από τα Spoiler που δημοσιεύουμε να περιμένατε το επεισόδιο εδώ και πολύ καιρό . Δύο από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες είχαν ένα μεγάλο Reunion στο 10ο επεισόδιο της 7ης season που μας πρόσφερε συγκίνηση και ίσως δάκρυα χαράς ή λύπης ο λόγος για τον Daryl και την Carol . Βλέποντας αυτούς τους δύο να συναντιούνται μετά από όλες τις δυσκολίες που πέρασαν τον τελευταίο καιρό ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό δεδομένου της σύνδεσης που έχουν . Ο Daryl έπρεπε να δώσει απαντήσεις στην Carol και  δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο (easy Street) και έτσι της είπε ψέματα για να την προστατέψει . Ο Norman Reedus μίλησε σε συνέντευξή του σχετικά με τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρει αλλά και το πώς ήταν να δουλεύει με την Melissa McBride μετά από τόσο καιρό . Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι είχε να πει:
Πριν καιρό μιλάγαμε για το Reunion σου με τον Andrew Lincoln (Rick) , πως ήταν να δουλεύεις μετά από καιρό με την Melissa McBride (Carol) ?
Ήταν υπέροχο, λείπαμε ο ένας στον άλλον όλον αυτόν τον καιρό ήταν ακριβώς το ίδιο όπως και με τον Andy . Είναι παράξενο μίλαγα μαζί της όταν δεν δουλεύαμε και ήμασταν σε φάση "πώς είσαι ?" "Είναι τόσο αλλόκοτο" Ήταν πολύ δύσκολο και το ότι είχαμε ένα γλυκόπικρο reunion δεν το έκανε ευκολότερο. Το απολαύσαμε αλλά σίγουρα δεν μας άρεσε που είμαστε χωριστά και αυτό συμβαίνει σε πολλούς από εμάς . Είναι συγκεκριμένοι χαρακτήρες όπου όταν αρχίζεις να δουλεύεις μαζί τους σε ενθουσιάζει . Είναι κάπως αστείο αλλά για εμένα η Melissa είναι ένα από αυτά τα άτομα . 
Κάτι που θα ρωτήσουν οι περισσότεροι Fans , γιατί ο Daryl επέλεξε να πει ψέματα στην Carol?
Επειδή είχε ανάγκη να το ακούσει αυτό . Περνάει την δική της φάση και υπάρχει λόγος για τον οποίο αποκόπηκε από τους υπόλοιπους , δεν θέλει να σκοτώνει πλέον . Κάθε φορά χάνει τον εαυτό της και ο Daryl το καταλαβαίνει αυτό . Είναι μία ανιδιοτελής πράξη . Της λέει αυτό που θέλει να ακούσει ώστε να συνεχίσει να προχωράει. Το κανει για εκείνη ! 
 Το σκέφτεται πριν της απαντήσει το επεξεργάζεται και καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια αυτήν την στιγμή σωστά ?
Πιστεύω πως μπορεί να το αντιμετωπίσει σίγουρα απλά δεν είναι αυτό που χρειάζεται . Ο καθένας έχει το δικό του μονοπάτι και χρειάζεται να απέχει από αυτό γιατί αν δεν απέχει θα χάσει ότι έχει απομείνει από εκείνη . Όταν όλη σου η ζωή άλλαζει και ο ίδιος σου ο κόσμος αλλάζει και εσύ αρχίζεις να χάνεις τον εαυτό σου τότε ποιο είναι το νόημα ? Πιστεύω πως ο Daryl καταλαβαίνει πως χρειάζεται κάτι στο οποίο μπορεί να βασιστεί . Εκείνη δουλεύει πάνω σε αυτό και της είναι πολύ δύσκολο και εκείνος καταλαβαίνει πόσο δύσκολο της είναι να κάνει την επιλογή που επέλεξε ( να ζήσει μόνη ). Ο Daryl λοιπόν της λέει αυτό που χρειάζεται να ακούσει επειδή νοιάζεται για εκείνη και δεν θέλει να την σύρει σε κάτι που δεν θέλει να συμμετέχει .
Ο Daryl υποτίθεται πως θα μείνει στο Kingdom επειδή είναι το μόνο μέρος που δεν θα ψάξει ο Negan γιατί στο τέλος φεύγει από εκεί ? 
Είδες το κομμάτι που πλακωσα εκείνον τον τύπο από το Kingdom ? 
Εννοείτε !  
Έριξα περίπου 50 μπουνιές σε αυτόν τον τύπο δεν ξέρω πόσο έδειξαν στο επεισόδιο αλλά τον πλακωνα για 10 γεμάτα λεπτά . Ελπίζω να είδατε και τα 10 . 
Δεν είδαμε 10 λεπτά αλλά σίγουρα έφαγε μερικές καλές . 
Ωραία έστω !
Ήταν αυτή η στιγμή που ο Daryl καταλαβαίνει πως αυτό το μέρος δεν είναι για εκείνον ? 
Είναι διαφορετικό γιατί χρειάζονται αυτα τα άτομα για να πολεμήσουν τον Negan αλλά την ίδια στιγμή δεν πρόκειται να θυσιάσει την Carol για να γίνει αυτό . Πρέπει να βρούμε έναν άλλον τρόπο! 
Οπότε τι τον έκανε να εγκαταλείψει το Kingdom στο τέλος του επεισοδίου ?  
Έχει βαρεθεί και το θέμα με τον Daryl είναι ότι είναι πιστός σε ένα group και έχει βαρεθεί να μένει συνεχώς πίσω . Πρέπει να βρει έναν τρόπο με τον οποίο όλοι θα ευνοηθούν και δεν θα κοστίσει κάτι στην οικογένεια του . 
Παραδίδει στον Morgan το βάρος του να πείσει τον Ezekiel να πολεμήσει και από ότι φαίνεται έχει βαρεθεί και τον ίδιο τον Morgan ή έστω την φιλοσοφία του .
Ε ναι αυτός ο τρόπος σκέψης πρέπει να φύγει . Τον καταλαβαίνω αλλά έλα τώρα σε χρειαζόμαστε ! Ο Morgan είναι ο μόνος κοντά στον Ezekiel που θα μπορούσε να τον πείσει να πολεμήσει τους Saviors . Ο Rick αφήνει υπεύθυνο τον Daryl για να πείσει τον Ezekiel αλλά αυτό δεν πρόκειται να πετύχει χρειάζομαστε τον Morgan να το κάνει και ο Morgan πρέπει επιτέλους να βγει μπροστά !


Ξέρω πως ήθελες ο χαρακτήρας σου να έχει ένα σκύλο επιτρεψε μου να σε ρωτήσω τι θα έλεγες για μία τίγρη ? 
Δεν κατάλαβες μόλις μάθαμε ότι μία τίγρης θα ερχόταν στην σειρά συνεχώς παρακαλούσα να έχω μία σκηνή μαζί της . Όλη την ώρα έλεγα " μπορώ να έχω μία σκηνή μαζί της ? Γίνεται να με συμπαθεί ? Μπορεί να γίνει φίλη μου ? " Με είχαν βαρεθεί σε σημείο που μου έλεγαν συνέχεια να σταματήσω !
Οπότε έφτιαξαν αυτή την σκηνή αποκλειστικά για εσένα επειδή συνεχώς το ζητούσες ? 
Πολύ πιθανό ! Σύντομα αυτή η τίγρης θα είναι το ερωτικό μου ενδιαφέρον . Αν μπορούσα θα έφευγα μαζί της στο ηλιοβασίλεμα και θα γυρίζαμε με τιγρακια !

 Θα πρέπει να βγάλουν ένα όνομα για το ζευγάρι σας ίσως Sharyl ή Diva . 
Σωστά ! Δεν μπορώ ούτε να το πω. Δεν ξέρω ίσως Shivaryl.
Είχες πάει στα γυρίσματα την ημέρα όπου ο Andy θα πάλευε με τον Walker στην αρένα ? Εννοείτε ! Δεν δούλευα καν εκείνη την ημέρα αλλά πήγα μέχρι εκεί για να δω . Ήταν απίστευτα και ο Gino που υποδύθηκε τον Walker με τα καρφιά ειναι ένας από τους βοηθούς του Greg Nicotero έκανε τόση καλή δουλειά ! Εκείνη την μέρα είχε πολύ ζέστη και εκείνος δεν μπορούσε να δει τίποτα ήταν καλυμμένος με όλα αυτά τα προσθετικά και παντού υπήρχαν σκουπίδια τα οποία έπεφταν πάνω του , πραγματικά του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε . Ήταν μία υπέροχη μέρα και όλα θύμιζαν Mad max! 
Ήταν όντως σαν το Mad Max πάλευαν στο Thunderdome !
Είναι κάποιες σκηνές που εύχεσαι να συμμετέχεις , όπως αυτή με την μαζική δολοφονία των Walkers με τα δύο αμάξια και το σύρμα ήμουν σε φάση αλήθεια εγώ πρέπει να κάτσω πίσω όσο εσείς κάνετε όλα αυτά !

Ώστε για αυτό φεύγεις από το Kingdom σου λείπει όλη η δράση . 
Ακριβώς ! 
Τι μπορείς να πεις για το τι να περιμένουμε από τον Daryl ?  
Θέλει εκδίκηση . Θέλει να σκοτώσει ανθρώπους. Θέλει να πολεμήσει και να τελειώνει με αυτήν την κατάσταση . Έχει την οικογένεια του πίσω και είναι έτοιμος να τα σπάσει όλα !

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.