Η Pollyanna Mclntosh (Jadis) μιλάει για μια πιθανή συνάντηση Jadis-Negan
Φαίνεται πως ο Rick Grimes έκανε μια συμφωνία στο τελευταίο επεισόδιο του The Walking Dead, η οποία μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία του αναγκαίου στρατού για να πολεμήσει τον Negan και τους Saviors. Με την νέα συμμορία από την χωματερή, που επίσημο όνομα δεν έχει αλλά η Pollyanna Mclntosh σε συνέντευξη της ανέφερε πως είναι οι Scavengers από το Comic αλλα με διαφορετικές παραλλαγές για τις ανάγκες της σειράς  και αποτελείται από άγνωστα άτομα, που τους αρέσει να ντύνονται με μαύρα χρώματα και να μένουν σιωπηλοί, βρέθηκε άλλη μια ομάδα στην μίξη των κοινοτήτων που αναμένεται να συμμετάσχουν στον πόλεμο.

Στην διάρκεια της προβολής του τελευταίου επεισοδίου 'New Best Friends' του The Walking Dead, η αρχηγός των Scravengers, Jadis, έδωσε στον Rick την εντύπωση πως δεν έχει ξανασυναντήσει τον Negan ή τους Saviors, παρόλο που κατοικεί σε μια περιοχή αρκετά κοντά στο Sanctuary των Saviors.

Η ηθοποιός που υποδύεται την Jadis, Pollyanna Mclntosh μοιράστηκε τις σκέψεις της για μια ενδεχoμένη συνάντηση μεταξύ του χαρακτήρα της και του απειλητικού Negan.

''Θα υπήρχε πολύ μαύρο, έτσι; Δεν νομίζω πως θα συμπαθούσα καθόλου τον Negan. Η περηφάνια του και η αλαζονεία του θα έμπαιναν ανάμεσα, κατά τη γνώμη μου. Θεωρώ πως είναι ένα άτομο που πρέπει να ‘πέσει’ με κάποιο τρόπο.''Για τους φίλους της σειράς του AMC που αναρωτιούνται αν αυτή η νέα ομάδα μπορεί να είναι έμπιστη και αν θα κρατήσουν τον λόγο τους με την συμφωνία με τον Rick, τα αισθήματα της Mclntosh σχετικά με την αρνητική άποψη για τον Negan θα έπρεπε να είναι λίγο καθησυχαστικά. Φυσικά, έπεσε ‘θύμα εκφοβισμού’ σε μια συμφωνία που δεν ήταν δικιά της ιδέα όταν ο Rick δεν ήταν πρόθυμος να διαπραγματευτεί. Αφού της είχαν πει τι να κάνει, η Jadis ίσως έχει μια κακή πρώτη εντύπωση από τον Rick και την κοινότητα της Alexandria, ακόμα κι'αν ο ίδιος ο Rick της παραδώσει όπλα. Η ίδια η Pollyanna χωρίς να θέλει να μαρτυρήσει κάτι που δεν πρέπει δήλωσε πως '' Όλα είναι πιθανά''.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.