Ένα Q&A με την Denise Huth(Co-Executive Producer του TWD)


Η Co- Executive Producer Denise Huth μίλησε για το πώς ο Negan έχει ταράξει την σειρά και το πώς οι Survivors θα "δικαιωθούν" στο  δεύτερο μισό της Season. Αυτά έχει να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έγιναν:

Ερώτηση: Ο Negan ταρακούνησε τα πράγματα στη σειρά από τη στιγμή που παρουσιάστηκε. Πως εξηγείς τα εντελώς νέα δεδομένα που έφερε ο χαρακτήρας του  στην σειρά ;

Απάντηση: Πάντα λέγαμε πως ο Negan θα έφερνε τεράστια αλλαγή στο show.  Η πρόσκρουση του, ο τρόπος με τον οποίο μας πρωτοπαρουσιάστηκε και το πώς συνεχίζει να κρατά την ομάδα κάτω από τον έλεγχο του έχει μεγάλο αντίκτυπο. Είναι ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή που είχαμε στο show από την μέρα που ξεκινήσαμε. Ακόμα και το πώς είναι τα πράγματα τώρα, με το πώς τελείωσε το mid-season finale και το πώς η ομάδα μας έχει ενωθεί ξανά και σκέπτεται πως θα αντισταθεί, η παρουσία του Negan ποτέ δεν θα απομακρυνθεί. Είναι πολύ “τρομερός” και ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχουμε αντιμετωπίσει. 

Ερώτηση: Ποιο ήταν το ποιο δύσκολο κομμάτι στο να αποχαιρετίσετε τον Steven Yeun (Glenn) και τον Michael Cudlitz (Abraham) σε αυτή τη Season

Απάντηση: Αυτή ήταν ένα μαρτύριο. (λέει γελώντας) Είναι δύσκολο για τους θεατές και δύσκολο για εμάς. Ήταν ένα από αυτά τα πράγματα που ήξερες για αρκετό καιρό  πριν γίνουν. Ήταν μήνες και μήνες που μας φόβιζε. Για ένα χρόνο ήταν πολύ μίζερα. Έχουμε τα “Death Dinners” μας με τους ηθοποιούς και είναι πολύ συναισθηματικά. Ήταν απαίσιο. Ο Steven προφανώς ήταν μαζί μας από της αρχή και ο Michael καταλαβαίνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε πίσω από τις κάμερες. Όλοι συναντιόμαστε σε συγκεντρώσεις και έρχονται συχνά να μας επισκεφτούν, άλλα πονάει να μην τους έχουμε εδώ. Ο θάνατος αυτων των χαρακτήρων ακόμα επηρεάζει το show και θα συνεχίζει να επηρεάζει τη σειρά. Πάντα θα νιώθεις την έλλειψη αυτών των χαρακτήρων και το αντίκτυπο που είχαν για πάντα στο The Walking Dead – και αυτό αφήνει μία σπουδαία μνήμη. 


Ερώτηση: Μεγάλο μέρος της Season την βγάλατε από το comic. Έχεις κάποια αγαπημένη στιγμή που πραγματικά λάτρεψες που την είδες να εφαρμόζεται στην οθόνη;

Απάντηση: Νομίζω πως ένα από τα αγαπημένα μου ήταν το επεισόδιο 707 όταν ο Carl είναι μαζί με τον Negan στο Sanctuary.  Είναι μία από τις ιστορίες του comic που είναι πολύ ωραίες, ενδιαφέρουσες και παράξενες… Ήταν πολύ ωραία αυτή η στιγμή που ο Negan βάζει τον Carl να βγάλει τους επιδέσμους και τον βάζει να τραγουδήσει. O Negan δεν τον σκοτώνει κατευθείαν. Έχει ένα θαυμασμό για τον Carl και ήταν πολύ ωραίο να αναπαραστήσουμε αυτή τη σκηνή.

Ερώτηση: Πόσο η ομάδα παραγωγής έχει εστιάσει στους χαρακτήρες; Είσαι όσο ενθουσιασμένη όσο οι fans για τον Rick που είναι έτοιμος για μάχη;

Απάντηση: Ο ναι! (λέει γελώντας) Πιστεύω πως οι θεατές νιώθουν όπως οι Survivors και πως ανήκουν στην ομάδα του Rick. Οι  παραγωγοί και η ομάδα μας που φτιάχνουν το show νιώθουν το ίδιο πράμα. ‘Όλοι λατρεύουμε τον Jeffrey Dean Morgan ( Negan) και πιστεύουμε πως κάνει απίστευτη δουλειά. Είναι ένας χαρακτήρας που αγαπάς να μισείς, αλά πιστεύω πως ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι να φέρουμε όλους τους χαρακτήρες και ηθοποιούς πίσω για να γυρίσουμε το Mid- Season Finale όλοι μαζί. Ο Rick δε θα κάνει το ίδιο λάθος που έκανε τη τελευταία φορά και δε θα υποτιμήσει τον αντίπαλο του. Για τη ομάδα είναι πολύ συναρπαστικό να είναι κάπως «Οκ, έχουμε βαρεθεί να σας βλέπουμε ηττημένους όσο και οι θεατές!” (λέει γελώντας)

Ερώτηση: Τι σημαίνει για σένα το σλόγκαν “Rise Up” (ξεσηκωθείτε)

Απάντηση: Λατρεύω αυτό το σλόγκαν. Το show μπορεί να είναι αρκετά δυνατό για να συνεχίσει με ένα σλόγκαν που περιλαμβάνει όλη την μισή season…. Αλλά αυτό είναι  τέλειο. Νιώθεις πως οι χαρακτήρες μας έχουν ξοδέψει τη μισή season κατεστραμμένοι ψυχολογικά και ταυτόχρονα αυτό είναι δύσκολο να το παρακολουθήσεις, ήταν όμως πολύ σημαντικό.  Ταυτόχρονα κάποιοι από τους χαρακτήρες όπως η Sasha, η Rosita, ο Carl και η Michonne αντιδρούνε με θυμό, άλλοι χαρακτήρες αντιδρούν με πένθος, πόνο, φόβο και υπευθυνότητα- συγκεκριμένα ο Rick και ο Daryl. Ενώ είναι δύσκολο να τους βλέπουμε τόσο   διαλυμένους, είναι ένα απαραίτητο κομμάτι για το πένθος που έπρεπε να περάσουμε. Αλλιώς θα συρρίκνωνε τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου. Πρέπει να νιώσεις το αντίκτυπο. Θα βρίσκεται πάντα εκεί. Οι πιθανότητες θα είναι πάντα εναντίον τους, αλλά έχουν έρθει στο αποτέλεσμα πως αξίζει να πεθάνουν για αυτά που τους ανήκουν. Πάντα υπάρχουν απώλειες στον κόσμο μας και όταν αντιμετωπίζεις κάποιον σαν τον Negan, περισσότεροι άνθρωποι θα “πέσουν”.  Πιστεύω πως είναι έτοιμοι για αυτό, αλλα πρόκειται να είναι απίστευτα δύσκολη η μάχη που τους περιμένει. 

Ερώτηση: Στο τελευταίο teaser video, Ο Rick στοχεύει να ενώσει δυνάμεις με το Kingdom και το Hilltop. Χωρίς να μας πεις παραπάνω από όσα πρέπει,  οι Fans πρέπει να περιμένουν αυτές οι κοινότητες να παίξουν ρόλο;

Απάντηση: Ο κόσμος συνεχίζει να μεγαλώνει. Ξέρουμε πως ο Rick θα συναντήσει τον Ezekiel και θα δει το Kingdom. Αυτές οι ομάδες είναι πολύ όμοιες κατά κάποιο τρόπο αφού είναι κάτω από τη κυριαρχία του Negan, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα διαλέξουν να αντιδράσουν είναι διαφορετικός. Κάθε μία από τις κοινότητες έχει κάτι να χάσει και όταν οι άνθρωποι θα έρθουν στη θέση που πρέπει να πολεμήσουν, δε σημαίνει αναγκαία πως όλοι θα το κάνουν.


Ερώτηση: Οι fans του show πάντα κυνηγάνε Easter Eggs. Έχεις να μοιραστείς κάτι που μας έχει ξεφύγει αυτή τη season;

Απάντηση: Λατρεύω τους fans του show επειδή πραγματικά ψάχνουν και τη παραμικρή λεπτομέρεια, και μου αρέσει το ότι τόσα άτομα αντιλήφθησαν πως η Maggie φορούσε ένα καπέλο του baseball στο τελευταίο επεισόδιο. Δεν είναι το καπέλο του Glenn – αυτό έχει χαθεί εδώ και καιρό – αυτό όμως είναι μια αναφορά στον Glenn. Το βρίσκω πολύ γλυκό.

Ερώτηση: Τι πρέπει οι fans να περιμένουν όταν η σειρά επιστρέψει τον Φεβρουάριο;

Απάντηση: Μου αρέσει το δεύτερο μισό της Season. Η ενέργεια που ξεχειλίζει και αυτό συνεχίζει σε κάθε επεισόδιο στα επόμενα 8. Απλά νιώθει πως ήμασταν σε αυτό το μονοπάτι να φέρουμε τους χαρακτήρες (μαζί) μετά την μεγάλη τραγωδία, και το group ενώθηκε στο mid-season finale. Είναι πάντα στα καλύτερα τους όταν είναι μαζί. Σε κάνει να νιώθεις πως κάτι τεράστιο πρόκειται να συμβεί, και αγαπώ το γεγονός πως το τέλος της season μας δίνει χώρο για να συνεχίσουμε στην 8η. Πιστεύω πως οι fans πρόκειται να το λατρέψουν. 


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.