6 λεπτομέρειες για το 14ο επεισόδιο6 λεπτομέρειες για το 14ο επεισόδιο
 
1. Maggie - Daryl


Οι δυο αγαπημένοι χαρακτήρες που αγαπήσαμε από τις 2 πρώτες κιόλας σεζόν, δεν αντάλλαξαν κουβέντα όσο βρίσκονται στο Hilltop μετά την δραπέτευση του Daryl. Επίσης, η Maggie, αφού παρέδωσε φαγητό στον Daryl, βούρκωσε. Αυτό προμήνυε την συζήτηση που θα'χαν οι δυο τους, λίγες σκηνές αργότερα. Την συζήτηση αυτήν την περιμέναμε καιρό, καθώς ο Daryl είναι ο φαινομενικά υπαίτιος για τον θάνατο του Glenn. Και όχι μόνο! Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και για τον θάνατο της Beth, η οποία χάθηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ βρίσκονταν μαζί. Ωστόσο, η Maggie θα τον απαλλάξει από αυτό το βαρύ φορτίο, όταν αυτός της ζητήσει συγγνώμη και θα του πει ότι δεν έφταιγε αυτός. Και πραγματικά, αντέδρασε όπως θα αντιδρούσε κάποιος άνθρωπος που έχει φτάσει στο αμήν του, δίχως να ξέρει τις επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει ο Negan. H Maggie του λέει ακόμα ότι ο Glenn πίστευε πως ο Daryl ανήκε στα καλά αυτού του κόσμου, το ίδιο λέει και για τον αδικοχαμένο άντρα της. Και μεις θα πούμε το ίδιο για την πρωτότοκη κόρη του Hershel!

2. Η διακριτική αποκάλυψη του Jesus 


O Jesus αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό (κάτι που εντοπίζουμε και στα comics) στη Maggie. Φέρνοντάς το απ'την απ'έξω, της επισημαίνει ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες να προσαρμοσθεί σε νέες οικογένειες, σε νέες φιλίες και γενικότερα να ενσωματωθεί σε ένα νέο περιβάλλον. Και στο τέλος, αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος, παίρνοντας ως απάντηση ένα γλυκό χαμόγελο από τη Maggie. Στα comics, μας δίνεται η εντύπωση ότι θα βρεθεί εν τέλει σε σχέση με τον Aaron, ο οποίος στη σειρά είναι "πιασμένος" από τον Eric.

3. Ο λόγος επίσκεψης των Saviors στο Hilltop 


Ο Simon ενημερώνει τον Gregory για τον λόγο της επίσκεψης των ανδρών του Negan που είναι ένα συγκεκριμένο άτομο που ανήκει στον βίαιο αυτόν villain. Στην αρχή, όλων ο νους μας πήγε στον Daryl (ή την Maggie, αν και πιστεύει ότι είναι νεκρή). Αλλά γρήγορα αποκαλύπτεται αυτό το άτομο, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Dr. Harlan Carson του Hilltop, μετά τη βίαιη δολοφονία του γιατρού του Sanctuary από τον Negan. Επομένως, θα είναι ο αντικαταστάτης του Dr. Emmett Carson στη επιβλητική εργοστασιακή κοινότητα. Άλλη μία παρατήρηση που έχουμε επισημάνει αρκετές φορές και επιβεβαιώθηκε στο τελευταίο επεισόδιο για πρώτη φορά είναι ότι οι δύο αυτοί άντρες είναι αδέρφια, καθώς φέρουν το ίδιο επώνυμο.


4. "Don't mess with Texas."


Ο Eugene χρησιμοποιεί αυτή τη φράση για να δείξει τη σημασία, την ισχύ και τον κίνδυνο που παρουσιάζει η περίμετρος του Sanctuary σε πιθανούς εισβολείς. O "Doctor SmartyPants" είναι φυσικά από το Houston, Texas.


5. Το κολιέ


Η Rosita θα τσακώσει την Sasha να φοράει το κολιέ που η ίδια έφτιαξε για τον Abraham. Εμείς θα αναλάβουμε να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη για το πως κατέληξε στη Sasha. Ο Abraham είχε χάσει το συγκεκριμένο κολιέ στο Hilltop σε μία προσωπική μονομαχία με εκείνον τον τύπο, που θα μείνει στην ιστορία για το πόσο επικά του έσπασε το χέρι ο Daryl. Όμως, το βρήκε και το περιμάζεψε ο Jesus και το έδωσε στη Sasha, λέγοντάς της ότι αυτό προέρχεται από τον Abraham. H Sasha δεν ήξερε κάτι τέτοιο γι'αυτό και η συμπεριφορά της στη Rosita δεν ήταν προκλητική, αλλά εισέπραξε ανάρμοστη συμπεριφορά από τον χαρακτήρα που υποδύεται η όμορφη και έγκυος (πλέον) Christian Serattos.
 

                        6.  Οι Saviors αποκαλούν τους Walkers ''Dead Ones''

Με το πέρασμα των Season έχουμε ακούσει πολλές ονομασίες για τους νεκροζωντανους (roamers, lurkers, walkers , biters). Όταν ο Eugene έδινε εντολές στον φράχτη είπε " I am gonna need a dozen more walkers a.k.a Dead ones " . Την ονομασία Dead ones για τους νεκροζωντανους είχε χρησιμοποιήσει και ο Dwight στο 11ο επεισόδιο όταν περιέγραφε την ψεύτικη ιστορία σχετικά με τον θάνατο της Sherry . Οπότε εύκολα καταλαβαίνουμε πως έτσι αποκαλούν τους νεκροζωντανους οι Saviors.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.