Ολοι οι θάνατοι μέχρι το τέλος της 7ης season


Η 7η season μέχρι τώρα μας έχει κοστίσει αρκετά άτομα ξεκινήσαμε με την αιματηρή πρεμιέρα και τον χαμό των Abraham και Glenn και η season συνέχισε να μας ξαφνιάζει με έναν ακόμα διπλό χαμό των Spencer και Olivia στο Mid season finale . Από την επιστροφή της σειράς μας και ύστερα δεν έχουμε δεχτεί κάποια απώλεια αλλά σας υποσχόμαστε πως τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ σύντομα ! Αν ακόμα δεν το έχετε καταλάβει ακολουθούν Spoilers . 

Πάμε να δούμε ποιές απώλειες να περιμένουμε μέχρι το τέλος της Season :

Benjamin
Ο νεαρός ιππότης του Kingdom θα χάσει άδοξα την ζωή του στο 13ο επεισόδιο από λάθος του Richard ο οποίος στην προσπάθεια του να δημιουργήσει ένα επεισόδιο ανάμεσα στους Saviors και το Kingdom κάτι δεν θα υπολογίσει σωστά και ο Jared (ο ενοχλητικός Savior με το μακρύ μαλλί) θα πυροβολήσει τον Benjamin στο πόδι αφήνοντας τον να πεθάνει από αιμορραγία .

Richard
Μετά τα γεγονότα του παραπάνω θανάτου δύο χαρακτήρες θα επηρεαστούν πολύ ο ένας είναι ο βασιλιάς Ezekiel και ο άλλος είναι ο Morgan ο οποίος θα κάνει στροφή προς τον παλαβό εαυτό του και θολωμένος θα στραγγαλίσει τον Richard. Όλα αυτά θα πάρουν μέρος στο 13 επεισόδιο κάνοντας το το 3ο επεισόδιο της Season με διπλό θάνατο .

Sasha 
Καθώς η ομάδα μας οδηγείτε σε πόλεμο δεν γινόταν να μην έχουμε μία μεγάλη απώλεια στο τέλος της Season . Η Sasha λοιπόν θα είναι το μεγαλο θύμα του Finale . Η ίδια θα πιαστεί αιχμάλωτη στο Senctuary και όπως η ίδια είπε δεν υπάρχει επιστροφή από αυτό που πάει να κάνει με την Rosita . Η Sasha θα παραδοθεί ως Walker πλέον στην ομάδα μας στο 16ο επεισόδιο κάνοντας την το τελευταίο θύμα για φέτος !
 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.