Ποιος είναι πίσω από την μυστηριώδη φιγούρα του 7.14 ?Το 14ο επεισόδιο της 7ης season ήταν ένα έντονο επεισόδιο που μας άφησε με μερικές απορίες αλλά έβαλε τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν στην τελική ευθεία. 
Μια από τις μεγαλύτερες απορίες που άφησε το επεισόδιο ήταν ποιός είναι πίσω από την μυστηριώδη φιγούρα που είδε η Rosita στο τέλος του επεισοδίου . 
Παρακάτω ακολουθεί η απάντηση και δεν είναι θεωρία οπότε αν πραγματικά δεν θέλετε να ξέρετε σταματήστε την ανάγνωση εδώ . 
Οι περισσότεροι έπεσαν κοντά με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι ανάμεσα στον Daryl και τον Dwight ωστόσο υπήρχαν και μερικές άκυρες εκτιμήσεις όπως για παράδειγμα η Carol ( εντάξει και εγώ την αγαπώ αλλά δεν βγάζει νόημα ) και το φάντασμα του Abraham !
Όχι παιδιά δεν πρόκειται για φαντάσματα ούτε για την ανάσταση της Lori αλλά για τον Dwight. Ο Dwight όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια είχε μία ιστορία με την Rosita , η πανέμορφη λατίνα δεν μάσησε τα λόγια της και του την είπε πολλές φορές ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν για τον Dwight όπως θα δούμε , μετά την απόδραση της Sherry δεν έχει κάτι να χάσει και έτσι θα ζητήσει να βοηθήσει στην πτώση του Negan . 
Ακολουθούν Spoiler για το 15ο επεισόδιο :

 
Το 15ο επεισόδιο θα τελειώσει με την Rosita και τον Dwight στην Alexandria , ο Daryl θέλει να τον σκοτώσει αλλά ο Dwight τους λέει πως θέλει να τους βοηθήσει ο Rick τραβάει το όπλο του και του ζητάει να πέσει στα γόνατα . 
Για τους Fan του Comic η στιγμή που ο Dwight θα άλλαζε στρατόπεδο ήταν δεδομένη ωστόσο πολλοί είχαν χάσει την ελπίδα τους καθώς το καθυστέρησαν θέλοντας να μας δείξουν μία πιό ολοκληρωμένη εικόνα του χαρακτήρα του Dwight.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.