Τι να περιμένουμε από το επίκο τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν
Με 3 εβδομάδες να μας χωρίζουν μέχρι να προβληθεί, το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν του The Walking Dead ίσως γίνει ένα από τα καλύτερα επεισόδια ολόκληρης της σειράς. Σε αντίθεση με το αρκετά διχαστικό finale της 6ης σεζόν, που μας άφησε να αναρωτιώμαστε ποιον σκότωσε ο Negan μόλις παρουσιάστηκε, το finale της 7ης σεζόν πρόκειται να ενώσει τους φίλους της σειράς και της κοινότητες μέσα σ’αυτήν όσο ο πόλεμος ξεκινάει.

Σε συνέντευξη του ο ηθοποιός που υποδύεται τον Paul ‘’Jesus’’ Rovia, Tom Payne,μίλησε για την οπτική 7x16, το οποίο έχει ήδη προωθηθεί από τον Ross Marquand, τον Andrew Lincoln, και όλους. Η γνώμη του Payne δεν διαφέρει από τους άλλους: το finale θα είναι ένα επικό κλείσιμο σε μια έντονη σεζόν.


Ο Payne γνωρίζει τα σχόλια των άλλων ηθοποιών. Πέρα από τις γνώμες τους, εκείνος πρόσθεσε κάποιες νέες οπτικές. Πιο συγκεκριμένα, έδωσε κάποια στοιχεία για μια στιγμή που άφησε ενθουσιασμένο τον Lincoln.
Το finale έχει πολλά πάνω και κάτω. Είναι πολύ συναισθηματικό. Σε οδηγεί σε αρκετές κατευθύνσεις. Σε κάνει να κλάψεις και μετά σε κάνει να ζητοκραυγάσεις.Είναι αστείο, επειδή διαβάζω τις συνεντεύξεις και διάβασα την συνέντευξη του Andy, γνωρίζω για ποιες στιγμές μιλάει. Είμαστε τόσο τυχεροί που βρισκόμαστε στην σειρά, αλλά παίρνουμε το σενάριο πρώτοι και έτσι βλέπουμε τις στιγμές του σεναρίου να εξελίσσονται πριν τις δει κανείς άλλος. Είμαστε μέσα του και το νιώθουμε όπως οι φίλοι της σειράς το νιώθουν. Απολαμβάνουμε να το αποτυπώνουμε στην οθόνη και να δίνουμε στους φαν αυτήν την εμπειρία. Είναι εκνευριστικό που πρέπει να περιμένουμε  για να δούμε το finale, καθώς όσο γνωρίζω για το τι θα συμβεί, θέλω το κοινό να το δει και να το απολαύσει. Είναι σίγουρα ένα μεγάλο επεισόδιο. Είναι συναρπαστικό, και από κει και μετά θα οδηγηθούμε στο 100ο επεισόδιο της σειράς.

Παρακάτω οι απόψεις του Lincoln, του Marquand και του Jeffrey Dean Morgan, του Khary Payton και του Greg Nicotero για το finale της 7ης σεζόν:

                                                                   Andrew Lincoln
 

Εάν υπάρχει κάποιος που χρειάζεται μια ενθαρρυντική στιγμή στο finale  της 7ης σεζόν, είναι ο Rick Grimes. Ο χαρακτήρας άρχισε την σεζόν εξευτελισμένος και διαλυμένος ψυχολογικά από τον νέο μεγάλο κακό αφότου είδε 2 μέλη από την οικογένεια που ‘έχτισε’ να σφάζονται βάναυσα. Υπόσχομαι, υπάρχει ένα σημείο στο 7x16, που έριξα το σενάριο και άρχισα να κοπανάω τον αέρα και χοροπήδησα.
Με έναν πόλεμο να έρχεται αναπόφευκτα, ο Rick και η κοινότητα της Alexandria μπορούν να απολαύσουν μια θετική στιμγή που αξίζει να αντιδράσει κανείς όπως αντέδρασε ο Linclon.


                                                                 Jeffrey Dean MorganΟ Morgan, που υποδύεται το πιο ελεεινό κακό της τηλεόρασης, μίλησε για την στιγμή που ο Lincoln αναφέρεται και αναφέρει πως την κέρδισε αυτήν την στιγμή, όλα αυτά με λίγο γέλιο.
Είμαι χαρούμενος που ο Rick μπορέι να νιώσει καλά για λίγο. Καλό γι'αυτόν. Είχε μια σκληρή σεζόν. Έτσι, εάν έχει μια στιγμή που μπορεί να είναι ευτυχισμένος...εάν κάποιος την κέρδισε αυτή τη στιγμή, αυτός είναι ο Andrew Linclon. Και, ως φίλος της σειράς, ήμουν και γω λίγο χαρούμενος που θα είχε μια στιγμή ευτυχίας. Ίσως ο Negan ήταν σχεδόν ικανοποιημένος. Νομίζω πως θα διασκεδάσει βλέποντας τον Rick να είναι καλά. 

                                                                   Ross Marquand


Ο Ross Marquand που υποδύεται τον Aaron έχει παρόμοια αισθήματα με τον Payne. Τόνισε την τεράστια ποιότητα του επερχόμενου επεισοδίου.
Θεέ μου, ήταν τρελό. Ήταν το πιο φιλόδοξο επεισόδιο που έχω συμμετάσχει ποτέ. Νομίζω πως ο Greg [Nicotero] μπορεί να σας το πει καλύτερα αλλά θεωρώ πως ηταν το πιο μεγαλεπίβολο σετ που έχουμε κάνει ποτέ ως προς το μέγεθος και το εύρος και τι προσπαθούμε να δείξουμε σ'αυτό. Ήταν τρελό. Είχε πολυ πλάκα.

                                                                     Khary Payton


O King Ezekiel θα είναι κι'αυτός στο 7x16

Σε συνέντευξη του ο Khary Payton, που υποδύεται τον King Ezekiel, ήταν πιο επιφυλακτικός ώστε να αποφύγει τα πιθανά spoilers αλλά χρησιμοποίησε μια λέξη συγκεκριμένα για να περιγράψει το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν: ''epic.''
Υπάρχει μια καλύτερη θεώρηση για το πόσο μεγάλο είναι το επεισόδιο. Γνωρίζω πως είχε πάρα πολύ πλάκα. Δεν μπορώ να περιμένω να δω όλα όσα φτιάξαμε. Επικό είναι η κατάλληλη λέξη.
                                                                                
                                                                      Greg Nicotero


Ο σκηνοθέτης του επεισοδίου και παραγωγός της σειράς υπόσχεται πως το finale θα είναι ''όλα'' όσα οι φίλοι της σειράς θα επιθυμούσαν.
Είναι ένα εξαιρετικό σενάριο. Γράφτηκε από τον Scott [Gimple] και την Angela [Kang] και τον Matt [Negrete]. Το επεισόιο αυτό είναι όλα όσα θα θέλατε. Είναι συναρπαστικό. Είναι συνασθηματικό. Είναι δυναμικό. Όταν η σειρά μας 'παίρνει μπρος' δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς.
Νιώθω πως αυτό το επεισόδιο πετυχαίνει όλους τους στόχους του. Ήταν 'εκρηκτικό' για να γυριστεί. Είχε πάρα πολύ πλάκα. Ακόμα και γω ήμουν λίγο έκπληκτος, επειδή η σεζόν ήταν δύσκολη. Όταν αρχίσαμε το 1ο μισό της σεζόν ήταν τόσο αρνητικό. Βλέποντας τον Rick, όταν ήμουν στην οργάνωση, είπα πως ήταν σαν να παίρνεις το πρόσωπο του Rick και να το χώνεις μέσα σε σκ@τ@. Το να περιμένεις το κοινό να το δεχτεί αυτό, είναι δύσκολο. Είναι ζόρικο ψυχολογικά και είναι ζόρικο για τους ηθοποιούς.
Έτσι γνωρίζοντας τώρα πως κατευθύνεται η σειρά στο 2ο μισό  της σεζόν, η ένταση αρχίζει να ανεβαίνει. Πρέπει να φυτεύεις τους σπόρους, αλλιώς δεν θα υπάρξει απόδοση. Η απόδοση στο finale είναι εξαιρετική.
Σχετικά με το αν η 7η σεζόν θα έχει ένα cliffhanger παρόμοιο με αυτό της 6ης σεζόν, ο Nicotero είπε πως ήταν ασαφές, στη συνέντευξη που του έγινε πριν 2 εβδομάδες.
Δεν ξέρω. Εγώ παρέδωσα το μερίδιο μου, αλλά ο Scott [Gimple] δεν το έχει ολοκληρώσει ακόμη και έτσι δεν το έχει δει κανείς. Το έχω δει, οι υπόλοιποι παραγωγοί το έχουν δει αλλά μέχρι εκεί. Οι ηθοποιοί δεν το έχουν καν δει.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.