Ο Andrew Lincoln μιλάει για την σχέση Rick και Michonne


Το επεισόδιο “Say Yes” όπως αποκαλύπτει και το όνομά του ήταν από τα πιο ρομαντικά στη σειρά. Με το ρομάντζο του Rick και της Michonne να είναι στο full.

Με μεγάλο μέρος του επεισοδίου να δίνεται στο ζευγάρι, μπορούμε να διακρίνουμε το βάθος αυτής της σχέσης, κάτι που έχουμε να δούμε από την ακμή της αγάπη του Glenn με την Maggie.  Το show ουσιαστικά σπάει τι συνήθεια να προσφέρει ανάπτυξη στα ζευγάρια του show μόνο με μερικές σκηνές μεμονωμένες και με πολύ δράση συνήθως, είναι καλό να βλέπουμε μια ολόκληρη ώρα για την ανάπτυξη αυτής της σχέσης. 
O Andrew Lincoln σε συνέντευξη του, ρωτήθηκε για το τι σημαίνει αυτός ο δεσμός για τους δύο χαρακτήρες. Επίσης ρωτήθηκε και για  τη σκηνή που η Michonne νόμιζε πως ο Rick ήταν νεκρός. Αυτή ήταν:

“Μπορούνε με κάποιο τρόπο να ανoιχτούν ο ένας στον άλλο. Είναι πιο αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον περισσότερο από οτιδήποτε άλλο εδώ και πολύ πολύ καιρό. Είναι κάτι που δεν έχουμε δει τον Rick να κάνει από τις πρώτες Season . Είναι παρόμοιο με το πώς ένοιωσε στο mid-season finale  όταν κατάλαβε πως θα μπορούσε να την χάσει. Αλλά πρέπει να συνεχίσουν να προχωράνε. Είναι μία τρομερή στιγμή”Στη συνέχεια μίλησε για τη σκηνή:

“Είναι εκείνη η στιγμή που είναι εντελώς ευάλωτη, είναι σοκαρισμένη από αυτό που μόλις έγινε και το πώς νιώθει για τον Rick και το ότι δε μπορούσε να κάνει κάτι για αυτό που έγινε, που αναγκαστικά τον "είδε" να πεθαίνει.  Οπότε ο Rick είναι μοναδικός για αυτήν και αυτό τους κάνει πιο δυνατούς. Γίνονται ένα. Πιστεύω αυτή είναι η σχέση τους. Γίνονται πιο ανθρώπινοι, πιο ενωμένοι, ο ένας με τον άλλο.  Γνωρίζει (η Michonne) πως αν πεθάνει (o Rick) και θα πεθάνει κάποια στιγμή η κοινότητα πρέπει να προχωρήσει . Και η ίδια είναι ικανός ηγέτης από μόνη της.  Ο Rick δεν είναι χαζός. Είναι στη πρώτη γραμμή. Πηγαίνει για πόλεμο με τον κακό το λύκο και θα υπάρξει σίγουρη ζημιά.” 

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ελπίζω, το "κάποια στιγμή θα πεθάνει" να το είπε ο Αντριου για να μας τσιτώσει, σειρά χωρίς Ρικ δεν είναι σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.