Η Danai Gurira δίνει μια μικρή γεύση για το 'σπαρακτικό' finale
Ο Andrew Lincoln χοροπήδησε όταν πρωτοδιάβασε το σενάριο του finale της 7ης σεζόν του The Walking Dead. Ο Norman Reedus σύγκρινε το τέλος της σεζόν με το Braveheart. Ο παραγωγός της σειράς Scott M. Gimple το αποκάλεσε 'αρκετά έντονο.'

Με όλες αυτές τις συνεντεύξεις, αυτό που καταλάβαμε είναι πως το ερχόμενο finale θα είναι πολλα πράγματα μαζί. Αντίθετα με την μουντή μιζέρια που περίμενε τους Alexandrians στο τέλος της 6ης σεζόν, φαίνεται πως θα υπάρχει και χαρά και πόνος, όταν η 7η σεζόν ολοκληρωθεί  αυτή είναι μια εκτίμηση που μοιράστηκε η Danai Gurira, που υποδύεται την Michonne.
Είναι πολλά. Είναι λίγο απ'όλα και είναι ένας πολύ πολύ δυναμικός τρόπος να ολοκληρωθεί η σεζόν και ένα σπαρακτικό τέλος παράλληλα.
Ενώ κάποια finale του The Walking Dead είναι τραγικά και κάποια άλλα είναι θριαμβευτικά, η Gurira ανέφερε πως αυτό εδώ θα έχει λίγο και από τα 2 μέσα του.
Σε οδηγεί στο χείλος όλων των φόβων σου και των ελπίδων σου. Αναμφίβολα ένιωσα αυτό τον σπαρακτικό πόνο και την αισιόδοξη χαρά ταυτόχρονο, όταν διάβασα το σενάριο. Είσαι καθηλωμένος και 'γεμάτος' μέχρι το τέλος, τουλάχιστον εγώ ήμουν πάρα πολύ. Είναι ο σπαραγμός και η ελπίδα όλα μαζί σε ένα επεισόδιο.
Ποιο είναι το σπαρακτικό για το οποίο μιλάει η Gurira; Λοιπόν, έχουμε μια θεωρία γι'αυτό. Όσο για την ελπίδα, όλοι μας φέρνουμε στον νου μας πως αυτή η ελπίδα έχει σχέση με τις διαφορετικές κοινότητες- την Alexandria, το Hiltop, το Kingdom, τους Σκουπιδιάρηδες, ίσως ακόμη και το Oceanside- που θα ενωθούν ενάντια στον Negan. Θα μάθουμε πολύ σύντομα.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.