Ποια είναι η Katy?
Ποια είναι η Katy?

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μας άφησε αρκετές εντυπώσεις, μία γλυκανάλατη γεύση και κάποιες απορίες. Δε μας άφησε μόνο το επεισόδιο, αλλά και δύο χαρακτήρες του Kingdom μας άφησαν...χρόνους, καθώς βρήκαν τραγικό θάνατο στο 13ο κομμάτι αυτής της σεζόν που προβλήθηκε τη Δευτέρα. Ο Benjamin και ο Richard σκοτώθηκαν, ο πρώτος από αιμορραγία μετά από πυροβολισμό του Jared στο πόδι του νεαρού, ενώ ο δεύτερος σκοτώθηκε βίαια από τον Morgan με στραγγαλισμό. Ωστόσο, παρ'όλο που τα τρελά σενάρια του Richard δεν πήγαν κατά γράμμα, αφού η απόπειρα για την έμμεση "αυτοκτονία" του οδήγησε στο θάνατο του Ben (και όχι του ίδιου), η ιστορία του είναι λυπηρή και το τέλος του τραγικό.

Ο νεκρός, πλέον, άντρας από το Kingdom είχε θάψει έναν τάφο, ο οποίος θα προοριζόταν για αυτόν, γιατί ουσιαστικά ήθελε να θυσιάσει τον εαυτό του, ώστε να προκαλέσει τον ξεσηκωμό του King Ezekiel και συνάμα την απελευθέρωσή της ειρηνικής αυτής κοινότητας από τους Saviors. Όταν, λοιπόν, έσκαβε τον λάκκο του (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) κρατούσε έναν μικρό γκρι σάκο, ο οποίος πάνω του είχε γραμμένο το όνομα "Katy".Η Katy ήταν, φυσικά, η κόρη του Richard! Στη συζήτηση που είχε με τον Morgan, μαθαίνουμε ότι ο Richard ήταν με την οικογένειά του σε μία κατασκήνωση (τύπου στρατόπεδα συγκέντρωσης ή χώρος συγκέντρωσης προσφύγων), πριν μεταβεί στο Kingdom. Η συγκεκριμένη κοινότητα δεν άντεξε και πολύ, με αποτέλεσμα να χάσει τη γυναίκα του. Λίγο αργότερα, έχασε και την κόρη του, ενώ να αναζητούσαν καταφύγιο και μετάνοιωσε που έμεινε άπραγος καθώς αυτή πέθαινε μπροστά στα μάτια του. Ο θάνατός της δεν αναφέρεται διεξοδικά με λεπτομέρειες, αλλά υπολογίζουμε ότι σκοτώθηκε από ζόμπια!

Έτσι, μπορούμε να δικαιολογήσουμε τις πράξεις του Richard από την δική του οπτική γωνία. Είχε μάθει ότι αν μένεις με σταυρωμένα τα χέρια και δεν ενεργείς, η πιθανότητα του να πεθάνεις είναι μεγάλη. Θέλοντας, έτσι, να ξεκινήσει έναν πόλεμο με τους Saviors για καλό σκοπό (επιβίωση), αποδείχθηκε πως η κίνησή του ήταν επιπόλαιη και καταστροφική. Κρατούσε τον σάκο της κόρης του, με λίγα λόγια, για να του υπενθυμίζει γιατί το κάνει αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.