Η Lucille ως guest star στο Supernatural


Η Lucille ως guest star στο Supernatural

To Supernatural είναι μία διαχρονική και διαδεδομένη σειρά που όλοι πάνω κάτω έχουμε παρακολουθήσει κάποια επεισόδια, καθώς προβάλλεται επί 12 συνεχόμενες χρονιές! Οι τόσες πολλές σεζόν της σειράς της επιτρέπουν να κάνει αναφορές σε άλλες σειρές ή ταινίες, με τις αγαπημένες μας να είναι αυτές στο Star Wars, το Back to the Future και στην ροκ μουσική. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε χθες, έγινε άλλη μία αναφορά που σίγουρα θα προστεθεί στη λίστα με τις αγαπημένες μας.

H Lucille, την οποία γνωρίσαμε στο 100ό τεύχος των comics αλλά και από το έντονο..."φλερτ" της με τον Glenn και τον Abraham στη σειρά, έκανε την guest εμφάνισή της στη σειρά με τις υπερφυσικές ιστορίες. Καλά, εντάξει, μπορεί να μην ήταν και η Lucille αλλά το χθεσινό επεισόδιο του Supernatural ξεκίνησε με τον Dean να κρατά ένα ρόπαλο, τυλιγμένο με συρματόπλεγμα! Και το καλύτερο δεν είναι καν αυτό!Ο Jeffrey Dean Morgan, ο οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του σαδιστικού, πανούργου και βίαιου κακού των comics, τον Negan, είχε υποδυθεί τον πατέρα των δύο αδερφών Winchester, τον αγαπημένο John Winchester, όπου ο χαρακτήρας του στη δεύτερη περίπτωση ήταν η μέρα με τη νύχτα με την πρώτη. Ο πατέρας του Sam και του Dean έχει πεθάνει εδώ και πολλές σεζόν στη σειρά, αλλά η σημασία αυτού του χαρακτήρα δε ξεχνιέται γρήγορα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τις συχνές αναφορές των δύο πρωταγωνιστών στο όνομά του. Έτσι, λοιπόν, στο χθεσινό επεισόδιο ο Dean, κρατώντας το ρόπαλο, αναφέρει ότι ο πατέρας τους θα το αγαπούσε πολύ αυτό το όπλο! Δείτε και το βίντεο:

               

Κάτι τέτοιο φυσικά το περιμέναμε από τον Οκτώβριο, όπου ο Jensen Anckles είχε ποζάρει με τη Lucille πάνω στην Chevrolet Impala (αυτοκίνητό του Dean στο SPN). Jeffrey Dean Morgan και παραγωγοί του Supernatural έχουν αφήσει, πάντως, ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του John Winchester στη σειρά σε μελλοντική χρονική στιγμή, αν και εφόσον συνεχιστεί η σειρά για πολλές σεζόν ακόμα. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.