Το τέλος του Rick Grimes όπως θα το ήθελε ο Andrew Lincoln

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το πώς θα μπορούσε να τελειώσει η αγαπημένη μας σειρά..Άλλοι λένε ότι είναι ένα όνειρο του Rick, άλλοι ότι είναι αφήγηση από τον τελευταίο επιζώντα και άλλοι λένε ότι είναι ένας βιοχημικός πόλεμος με σκοπό να βλάψει την Αμερική και πολλές άλλες θεωρίες..Από αυτό όμως τις σκέψεις δεν μπορούν να ξεφύγουν και οι πρωταγωνιστές και έτσι ο καθένας έχει μία δικιά του θεωρία.. O Andrew Lincoln στο περιθώριο του Paleyfest στο Los Angeles μας είπε τι περιμένει αυτός από το δικό του τέλος..

"Έχω μια σκέψη για το πώς ο Rick Grimmes θα ήθελα να πεθάνει, τι θα ήθελα να συμβεί..Οδηγούμε στην μέση της ερήμου με το λεωφορείο και ξαφνικά πηδάω από αυτό..Κάνω ένα άλμα και φωνάζω corororonal, ίσως είναι τα τελευταία μου λόγια, θα ήταν μια πολύ ηρωική πράξη..Πηδάω με ένα άλμα τύπου kung fu και ξαφνικά με δαγκώνουν αλλά δεν με νοιάζει γιατί απλά θα θέλω να πεθάνω..Και ενώ θα έχω δέσει το τραύμα μου δεν θα πεθαίνω και θα σκεφτώ ότι ίσως εγώ είμαι το αντίδοτο του ιού..και παντού πυροβολισμοί..θα συνεχίσω και θα παρακολουθώ τα ίχνη μέχρι να βρω τον Carl και να μας χωρίσει το κοπάδι από περιπατητές..και τότε..ΜΠΟΥΜΜΜ... Αυτό ήταν..."

Δηλαδή να έχει περάσει τόσα και να έχεις αυτό τον θάνατο, εγώ τουλάχιστον θα προτιμούσα ένα πιο ηρωικό σε μία μάχη, η δική σας θεωρία ποια είναι??

Δημοσίευση σχολίου

  1. Το storyline είναι πολύ απρόβλεπτο, δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο Kirkman.
    Τουλάχιστον αν είναι να πεθάνει, ας πεθάνει πριν ολοκληρωθεί η σειρά, σε όλες τις σειρές το ίδιο μοτίβο "ο πρωταγωνιστής πεθαίνει στο τέλος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.