Γιατί ο Rick παρέδωσε όλα αυτά τα όπλα στην Jadis;


Στο 12ο επεισόδιο “Say Yes”, Ο Rick φαίνεται να κράτησε την υπόσχεση του  στη Jadis και να παρέδωσε ένα μεγάλο αριθμό όπλων που βρήκε σε ένα καρναβάλι στα περίχωρα της Alexandria, 63 για την ακρίβεια. Όμως γιατί το έκανε αυτό; Γιατί παρέδωσε τόσα πολλά όπλα και δεν τα κράτησε για τον εαυτό του; Με εξαίρεση έναν μικρό αριθμό που χρειαζόταν για να προστατέψει τον εαυτό του. Και μάλιστα συνέχισε την αποστολή του στο να βρει ακόμα περισσότερα όπλα για την Jadis.  Η κίνηση αυτή του Rick είναι πολύ αλλόκοτη, όμως μπορεί να  έχουμε μια εξήγηση.Ο executive producer του επεισοδίου Greg Nicotero δίνει λίγο φως στη υπόθεση:

“Λοιπόν, δεν είναι μόνο τα όπλα, χρειάζονται και ανθρώπους,” δήλωσε ”Ο λόγος που ο Rick χαμογέλασε στο τέλος του 9ου επεισοδίου ήταν επειδή είδε στρατιώτες. Φτιάχνει έναν στρατό, και όταν πήγε στο Kingdom, και συνάντησε το πλήθος ανθρώπων, αυτό που τον ένοιαζε ήταν οι αριθμοί. Δεν είναι μόνο για τα όπλα. Είναι για το χτίσιμο ενός στρατού και αυτό κάνει ο RickΣύμφωνα με τον Andrew Lincoln, είδε συμμάχους από την αρχή. Για αυτό χαμογέλασε στο τέλος του 9ου επεισοδίου.

“Ο Rick βλέπει τους ανθρώπους ως φιλικούς, ή απλώς δε φαίνεται να ανησυχεί ” Είπε ο Lincoln
Το αν το group της Jadis θα αντέξει μέχρι το τέλος της συμφωνίας του είναι άγνωστο. Η ιστορία με τον Rick να συναντά αυτή την ομάδα δεν υπάρχει στο comic. Θα μπορούσαμε βέβαια να τους συγκρίνουμε με τους Scavengers που είναι εχθροί της Alexandria αλλά δεν έχουν πολλά κoινά με την ανταγωνιστική ομάδα από το comic.
 


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.