Ο Robert Kirkman και ο Austin Amelio δίνουν στοιχεία για μια μεγάλη ανατροπή για τον Dwight!

Το επεισόδιο 7x14 (The Other Side) τέλειωσε με ένα cliffhanger καθώς η Rosita συνάντησε έναν μυστηριώδη άντρα οπλισμένο με μια βαλλίστρα έξω από το Sanctuary του Negan.

Αρκετά φίλοι έχουν υποθέσει πως ο άνδρας που συνάντησε την Rosita είναι ο Dwight, και όχι ο Daryl. Ο Daryl εμφανίστηκε στα preview clips για το επεισόδιο 7x15 μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν βρίσκετε κοντά στο καταφύγιο του Negan.

Αρκετοί που εικάζουν πως αυτός ο άνδρας είναι ο Dwight, χρησιμοποιούν επίσης το comic του The Walking Dead του Robert Kirkman για τις θεωρίες τους. Βλέποντας πως ο Dwight αποκαλύπτεται πως είναι προδότης στο comic, φαίνεται πως θα γίνει σύμμαχος του στρατού του Rick και θα αλληλεπιδράσει με έναν χαρακτήρα που πραγματικά τον μισεί.

Ο Amelio ρωτήθηκε από έναν φίλο της σειράς αν βλέπει κάποια λύτρωση για τον χαρακτήρα του. Ο ηθοποιός είπε πως το σενάριο του έδειξε την συναισθηματική πλευρά του Dwight ήταν ''Αναζωογονητικό' επειδή δεν πετάχτηκε από ένα δέντρο και το σημαντικότερο πως '' Οι άνθρωποι θα δουν τι πραγματικά τον νοιάζει και για το τι μάχεται.''

Όσον αφορά για την εξιλέωση, ο Amelio απλά είπε, ''Το ελπίζω.''Παρόλ'αυτά η απάντηση του Kirkman θα εκνευρίσει τους φίλους της σειράς. Ο συγγραφέας και ο δημιουργός του δράματος με τα ζόμπι αμέσως σχολίασε, ''Διαβάστε το comic!''

Η 7η σεζόν έχει ακολουθήσει πιο προσεκτικά το υλικό από το comic σε σχέση με τις προηγούμνενες σεζόν. Αρκετοί θάνατοι χαρακτήρων και οι γραμμές των διαλόγων έχουν μεταφερθεί με ακρίβεια, ειδικά αυτές που αφορούν την απεικόνιση του Negan από τον Jeffrey Dean Morgan. Για τον Dwight, το σημείο αλλαγής μπορεί να μην είναι πολύ μακριά.

Όπως ανέφερε και ο Amelio:
Είναι ένας μοναχικός στρατιώτης αυτήν την στιγμή. Νομίζω πως κάνει απλά έξυπνες στρατηγικές κινήσεις ώστε να εκπληρωθεί η μεγάλη εικόνα αυτόυ που επιθυμεί.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.