Say Yes Spoilers (7x12)


Το 12ο επεισόδιο θα είναι τεράστιο για τους υποστηρικτές του δίδυμου Michonne Rick καθώς θα επικεντρωθεί κυρίως σε αυτούς αλλά και στην Rosita που τυφλώμενη από την δίψα της για εκδίκηση αναζητά βοήθεια σε ένα πρόσωπο έκπληξη ! Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή . Το 12ο επεισόδιο θα είναι ένας συνδυασμός αστείων τρυφερών αλλά και θλιβερών στιγμών . Ο Rick και η Michonne είναι για αναζήτηση όπλων καθώς πρέπει να τηρήσουν την συμφωνία τους με την Jadis , έτσι λοιπόν καταλήγουν σε ένα σχολείο στο οποίο γινόταν ένα καρναβάλι . Εκεί θα βρουν αρκετούς στρατιώτες αλλά και πολίτες αλλά κανέναν ζωντανό . Οι στρατιώτες Walkers έχουν πάνω τους τα όπλα τους και αυτη είναι η ευκαιρία του Rick να πάρει τα όπλα που χρειάζεται . Στο σχολείο γινόταν ένα καρναβάλι αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά , ο Rick και η Michonne ανεβαίνουν στην ταράτσα για να εκτιμήσουν την κατάσταση αλλά η ταράτσα καταρρέει . Η τύχη όμως τους χαμογελάει για ακόμα μία φορά καθώς πέφτουν σε στρατιωτικές προμήθειες έτοιμες για φάγωμα !
Οι ίδιοι γελάνε καθώς δεν πιστεύουν πόσο τυχεροί στάθηκαν . Ο Rick και η Michonne περνάνε αρκετό χρόνο σε αυτό το επεισόδιο μοιράζονται τρυφερές στιγμές και διαλόγους γεμάτους νόημα. Αργότερα ο Rick ο οποίος θα ανέβει στην ρόδα από το καρναβάλι θα πέσει , η Michonne θα τρέξει για βοήθεια και θα δει κάτι να τρώγεται το μυαλό της πάει στο χειρότερο και είναι σαν να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της walkers την πλησιάζουν αλλά εκείνη έχει παγώσει , ώσπου εμφανίζεται ο Rick και την σώζει . Οι Walkers έτρωγαν ένα άτυχο ζώο . Σε έναν διάλογο τους ο Rick θα της πει πως πρέπει να είναι έτοιμη για το χειρότερο και αν αυτή η μάχη που έρχεται κοστίσει την ζωή του να είναι δυνατή και να οδηγήσει τους ανθρώπους τους γιατί αυτό που κάνουν το κάνουν για ένα καλύτερο μέλλον . Οι Michonne και ο Rick θα πέσουν στους πιο χαζούς Saviors που υπάρχουν καθώς όσο εκείνοι παίζουν golf το δυνατό δίδυμο θα τους κλέψει ! Αυτό κερδίζει μερικές ακόμα μπαταρίες για τον ασύρματο του Jesus. Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την αγαπημένη μας χωματερή καθώς ο Rick πάει να παραδώσει τα όπλα στην Jadis τα οποία είναι 63 στο σύνολο . Εκείνη όμως δεν δέχεται του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι αρκετά και του λέει πως θέλει ακριβώς τα διπλά !
 Η Rosita εξακολουθεί να δρα με τον ίδιο τρόπο είναι εκνευρισμένη και δεν μπορεί να κάνει άλλη υπομονή . Την λέει στην Tara που προσπαθεί να την βοηθήσει με την πληγή στο πρόσωπο της και κατηγορεί τον Father Gabriel για την δολοφονία του Spencer . Έπειτα φεύγει και κατευθύνεται προς το Hilltop όπου θα συναντήσει την Sasha η οποία επισκέπτεται τον τάφο του Abraham . Η Rosita της ζητάει βοήθεια για να ξεπαστεψουν τον Negan και της δίνει ένα Sniper ως "δώρο" . Το επεισόδιο τελειώνει με τις δύο γυναίκες να ετοιμάζουν επίθεση στον Negan !
 Bonus Spoiler . 
 Η Tara αποκαλύπτει στον Rick την ύπαρξη του Oceanside . Δεν το βλέπουμε αλλά του λέει πως πρέπει κάτι να του πει και όλοι καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται !
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.